VIDEO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA – ZBOG OVRHA I BLOKIRANIH RAČUNA U HRVATSKOJ SE UBILO 1820 LJUDI

Izvor: pixabay.com
0

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=xIpebm9BT-U&feature=emb_title

Autor dokumentarnog filma “Ovršna mafija”Josip Juretić ustupio nam je djelove svoga dokumentarnoga filma, čiji su kadrovi prikazani i na Narodnoj televiziji. U filmu su prikazane autentične snimke koje svjedoče o brojnim samoubojstvima koja su izravna posljedica ovršnog zakona. Mnogi od aktera ovoga filma koji su u kameru mobitela izjavili zbog čega će se ubiti kasnije su počinili i suicid, neki su se polili benzinom i zapalili!

Kako tvrdi,  u posljednjih godinu dana u Hrvatskoj se, prema informacijama koje je, kaže, dobio od službenih i provjerenih izvora, ubilo čak 1820 ljudi pod ovrhama, odnosno zbog nepravdi prouzročenih ovršnim zakonom!

Juretić tako kroz film pokušava dokazati da postoji kaznena odgovornost pojedinaca za masovne smrti: od onih koji su kreirali Ovršni zakon, koji su legalizirali vrlo visoke odvjetničke i javnobilježničke naknade, koji su dozvolili pljačku kroz švicarski franak i valutnu klauzulu, pa do saborskih zastupnika koji su glasali za Ovršni zakon i druge zakone.

GLEDATELJE UPOZORAVAMO KAKO JE RIJEČ O UZNEMIRUJUĆEM SADRŽAJU! NIJE PREPORUČLJIVO ZA MLAĐE OD 18!

Autor filma: Josip Juretić

Tekst: I.N.

Izvor: hazud.hr

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.