Zašto u Bujici mogu gostovati Suverenisti i bivši SDP-ovac Ljubo Jurčić, a ne mogu gostovati kandidati Neovisnih za Hrvatsku i HSP-a?

Velimir Bujanec ima pravo uređivati emisiju kako on želi, ali neke poteze moram komentirati. Velimir Bujanec ni u jednoj emisiji nije spomenuo koaliciju NHR-HSP. Kada su Neovisni za Hrvatsku ispred svojih prostorija u Zagrebu izvjesili hrvatsku zastavu s prvim bijelim poljem svi lijevo-liberalni mediji su ih napali, a Velimir Bujanec to nije spomenuo u svojoj emisiji. Umjesto da stane u obranu Neovisnih za Hrvatsku, Velimir Bujanec je o tome šutio. Kada je Bruna Esih rekla da je 8. svibnja 1945 pao Zagreb svi lijevo-liberalni mediji su je napali, a o tome u Bujici ni riječi

2

 

Zašto u Bujici mogu gostovati Suverenisti i bivši SDP-ovac Ljubo Jurčić, a ne mogu gostovati kandidati Neovisnih za Hrvatsku i HSP-a? 

Velimir Bujanec ima pravo uređivati emisiju kako on želi, ali neke poteze moram komentirati. Velimir Bujanec ni u jednoj emisiji nije spomenuo koaliciju NHR-HSP. Kada su Neovisni za Hrvatsku ispred svojih prostorija u Zagrebu izvjesili hrvatsku zastavu s prvim bijelim poljem svi lijevo-liberalni mediji su ih napali, a Velimir Bujanec to nije spomenuo u svojoj emisiji. Umjesto da stane u obranu Neovisnih za Hrvatsku, Velimir Bujanec je o tome šutio. Kada je Bruna Esih rekla da je 8. svibnja 1945 pao Zagreb svi lijevo-liberalni mediji su je napali, a o tome u Bujici ni riječi.

Kada je u Zagrebu održan veliki skup NHR-a i HSP-a, kamere svih medija su bile na skupu, a Z1 televizija i kamere Bujice nisu bile na skupu. Novinarka Bujice Mateja Jozeljić nije bila na skupu. Pošteno bi bilo da je Velimir Bujanec napravio prilog o velikom skupu NHR-a i HSP-a, ali o tome ni riječi u Bujici.

Veliki Bujančev prijatelj Josip Šimunić je bio na skupu u Zagrebu i podržao koaliciju NHR-HSP.  Velimir Bujanec o tome ni riječi. Sjajan predizborni spot NHR-a i HSP-a uz pjesmu Čavoglave Marka Perkovića Thompsona u Bujici nije prikazan ni jedan put, a predizborni spot Hrvatskih suverenista u svakoj Bujici se vrti više puta.

Velimir Bujanec stalno prije emisije pušta pjesmu Čavoglave Marka Perkovića Thompsona pa sam mislio da će pustiti i spot NHR-a i HSP-a. Jučer u Bujici svi kandidati Hrvatskih suverenista su prikazani na Bleiburgu, a kamere Bujice nisu prikazale Brunu Esih, Zlatko Hasanbegovića i Željka Glasnovića. Svi daju izjave s Bleiburga pa čak Vladimir Šeks i Lovre Kuščević, a Esih, Hasanbegović i Glasnović nisu dobili priliku dati izjavu.

Novinarka Bujice Mateja Jozeljić nije ništa pitala Brunu Esih, Zlatka Hasanbegovića i Željka Glasnovića. Svi kandidati Suverenista su bili gosti u Bujici, a kandidati NHR-a i HSP-a nisu bili ni u jednoj emisiji. U nekoj od sljedećih emisija očekujemo i gostovanje domara Suverenista, jer još samo on nije gostovao u Bujici.

Pa ako u Bujicu ne mogu kandidati NHR- a i HSP-a volio bih da Velimir Bujanec u emisiju pozove svog prijatelja Miroslava Ćiru Blaževića pa neka Ćiro objasni zašto je snimio predizborni spot za SDSS Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića.

Neka Velimir Bujanec pozove u emisiju svog prijatelja Zdravka Mamića koji se u Mostaru grli i ljubi s Aleksandrom Vučićem. Neka Velimir Bujanec u emisiju pozove svog prijatelja Hrvoja Tomasovića koji se učlanio u HDZ. Neka Velimir Bujanec u emisiju pozove svog prijatelja Hermana Vukušića koji je u emisiji Aleksandra Stankovića rekao da Andrej Plenković vodi odličnu politiku. Neka Velimir Bujanec u emisiju pozove svog kuma Matu Radeljić pa neka kombinator Mate otkrije svoje sljedeće poteze i koga namjerava kandidirati za predsjednika države.

U petak će u Bujici sigurno gostovati Ruža Tomašić pa ako Velimir Bujanec ima hrabrosti neka pozove Zlatka Hasanbegovića u petak u Bujicu na sučeljavanje s Ružom Tomašić. Želimo sučeljavanje pa neka Hrvati odluče za koga će glasati.

 

 

Kristijan Sokol Budak

2 komentara
 1. Mario kaže

  Bujanec je igrač desnog krila HDZa,a HDZ na desnici ne želi niti jednu stranku koja bi samostalno mogla proći izborni prag.
  Zato je Bujo bojkotirao i minirao NHR na ovim izborima. Njegov posao je da na desnici bude masa minornih strančica koje će po potrebi u svakom trenutku poletiti u predizbornu koaliciju sa HDZom. Jedini način ulaska u sabor desničarima je onaj sa hadezeove liste.

 2. Bariša kaže

  Bujanec je razočarao i ponio se kao jutel(hrt),
  jutarnji,večernji,slobodna i mnogi drugi.On se ovim činom stavlja u funkciju boga koji ima pravo kažnjavati.Po kojim zakonima sve desne stranke
  se moraju ujediniti i nije li preopasno srljati u to kao npr.hdz,sdp,hns,sdss,glas,ids i ostali satelitići
  koji se iz financijskih razloga vrte oko navedenih.
  U političkom životu RH postoji i udbodesnica,a
  uvjeren sam da se s njima ne treba petljati.
  Izuzetno cijenim generala Sačića,gospodina Zekanovića,gospođu Tomašić iako vuku poneke repove iz saveza s hdz-om,ali jesu li zaista pročešljali i prosijali sve svoje suradnike koji se predstavljaju kao suverenisti.Vjerujem da nisu i zato volim NHR i vjerujem u dan ujedinjenja desnih ali dobro prosijanih bez ikakve mrlje
  u politici,gospodarstvu,sudstvu i posebno moralne osobe koje će biti dobro plaćene od strane žitelja RH za dobro obavljen posao.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.