Željko Glasnović: Blokada i cenzura se nastavljaju!

Dva dana prije izbora blokirana nam je javna stranica nakon postavljanja videa posljednje snimke govora pok. Zvonka Bušića. Izbori su prosli i dok su se svi oglašavali na razne načine mi smo bili u totalnoj medijskoj blokadi, tišini i nemogućnosti da se obratimo svojim biračima. Novu javnu stranicu smo napravili ponovo prije točno tri dana. Da li je moguće da nakon samo 3 dana postojanja te nove javne stranice ponovno stupa na snagu blokada, cenzura, strah i prijavljivanje od strane onih kojima istina ne odgovara

0

Dva dana prije izbora blokirana nam je javna stranica nakon postavljanja videa posljednje snimke govora pok. Zvonka Bušića. Izbori su prosli i dok su se svi oglašavali na razne načine mi smo bili u totalnoj medijskoj blokadi, tišini i nemogućnosti da se obratimo svojim biračima. Novu javnu stranicu smo napravili ponovo prije točno tri dana. Da li je moguće da nakon samo 3 dana postojanja te nove javne stranice ponovno stupa na snagu blokada, cenzura, strah i prijavljivanje od strane onih kojima istina ne odgovara. Blokirani smo, prijavljeni i ugašeni OPET, povijest se ponavlja.

Mogu nas gasiti, prijavljivati, blokirati, brisati iz medijskog prostora i ignorirat ali nas ne mogu utišati. Istina uvijek pronađe svoj put. Najradikalniji protulijek za “virus laži” je čišćenje istinom. Sami ekonomski i oportunistički razlozi za širenje dezinformacija koje oni žele postići su ukorijenjeni u žeđi za moći, želji za posjedovanjem i uživanjem, što nas u konačnici čini žrtvama još tragičnije prevare: prijevarnoj moći zla koje ide od jedne laži do druge kako bi nam otelo slobodu srca. Lažne informacije, utemeljene su na nepostojećim ili iskrivljenim činjenicama koje imaju za cilj zavaravanje i manipuliranje narodom.

Time se teži postizanju određenih ciljeva, vršenju utjecaja na političke odluke i pogodovanju gospodarskim interesima. A Krist nam kaže: “Ništa nije skriveno što se neće otkriti ni tajno što se neće saznati. Što vam govorim u tami, recite na svjetlu; i što na uho čujete, propovijedajte na krovovima.” (Mt 10, 26-27) Nema očajavanja, idemo dalje i nastavljamo boj koji se ne vodi samo na političkoj nego na kulturnoj i iznad svega na duhovnoj razini.


NEĆETE NAS ZAUSTAVITI JER, BOGU i NARODU JE DOSTA! DEUS VULT!

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.