“ADVENT ZA IVANU”: Mlada djevojka iz Bosanske Posavine treba pomoć

Ivana Matić je 16-godišnja srednjoškolka iz Domaljevca u Bosanskoj Posavini (BiH) za koju je nedavno pokrenuta humanitarna akcija „Advent za Ivanu“

0
Ivana Matić je 16-godišnja srednjoškolka iz Domaljevca u Bosanskoj Posavini (BiH) za koju je nedavno pokrenuta humanitarna akcija „Advent za Ivanu“.

Ovoj mladoj djevojci treba pomoć dobri ljudi kako bi nastavila rehabilitaciju u toplicama, a koja joj je potrebna nakon prometne nezgode u kojoj je Ivana zadobila teške povrede nogu.

Ivana Matić je nakon prometne nezgode preživjela operaciju u bolnici u Tuzli, a njezini roditelji i danas ističu kako je ona velik borac. Kako je za Večernji list.ba napisala Nada Koturić, Ivana je uz pomoć pomagala napravila prve korake, no oporavak je, tvrde liječnici, dugotrajan, jer su i ozljede teške.

Kroz humanitarne akcije za Ivanino ozdravljenje do sada su se mnogi angažirali, što kroz nogometne susrete, udruge, pomogli su branitelji, a u cijeloj toj  humanitarnoj priči značajnu ulogu odigrali su Hrvati iz Bosanske Posavine. 

Ivanin tata Mirko je policajac koji je uvijek angažiran među vodećim u humanitarnim akcijama, no sada treba pomoć za svoju kćer, kako kroz molitvu, tako i kroz financije.

Svi koji žele i mogu imaju priliku pokazati svoju humanost time što će uplatiti pomoć na sljedeći račun:

MIROSLAV MATIĆ, Bana Jelačića 22, 76233 Domaljevac, BiH
UniCredit banka: 3381802505410266
S naznakom: Donacija za Ivanu

Ukoliko uplaćujete iz inozemstva sredstva možete uplatiti na devizni račun:

IBAN: BA393381802859666488
SWIFT: UNCRBA22

 

Izvor: Fenix-magazin/MD

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.