Alan Šavar: Za dom spremni! Oprez – kompromitirano….

Visokoštovani sudac Siniša Senjanović sa još višeg vrhovnog prekršajnog suda je kaznio (zabranio) pozdrav “ZA DOM SPREMNI” jer je, kako kaže dotični pametnjaković i njegovo (tročlano) vijeće, “...korišten i kao službeni pozdrav ustaškog pokreta NDH....”.

0

 

Visokoštovani sudac Siniša Senjanović sa još višeg vrhovnog prekršajnog suda je kaznio (zabranio) pozdrav “ZA DOM SPREMNI” jer je, kako kaže dotični pametnjaković i njegovo (tročlano) vijeće, “…korišten i kao službeni pozdrav ustaškog pokreta NDH….”. 

Dakle taj pozdrav je kompromitiran jer se koristio i za vrijeme NDH i njegovo korištenje u današnje vrijeme se mora kazniti….

Dragi moji doktori i medicinske sestre sa KBCa Rebro… nemojte slučajno više odlaziti na posao u tu ustanovu jer je osnovana za vrijeme NDH! Isto vrijedi i za pacijente koji se tamo liječe – pametnije vam je promijeniti bolnicu…! jer ova je kontaminirana… pardon kompromitirana!

Ne piše se dobro niti profesorima i studentima Farmaceutskog fakulteta u Zagrebu: brzo mijenjajte studij i katedru jer je taj vaš fakultet osnovan za vrijeme NDH i kao takav je naravno kompromitiran…!

Ali pazite se svi vi koji bi u glavnom gradu naše napaćene Hrvatske koristili javni prijevoz. Niti slučajno!!!! Morate znati da je ZET osnovan za vrijeme NDH i zato je kompromitiran a korištenje zagrebačkog tramvaja u današnje vrijeme bi vas moglo koštati više od putne karte….!

Ako ste sad mislili sjesti u taksi, čuvajte se da nebi slučajno sjeli u neki VW iliti Volkswagen jer i on je kompromi…. a stani… taj nije! Je, istina je da ga je osnovao onaj Adolf… ali on nije kompromitiran jerbo ipak ti Švabi nemaju tako visoko naobrazovanog sudca Sinišu ka’mi. 
Da imaju… naš Siniša bi im lijepo zabranio da kupuju Huga Bossa jer je taj dizajnirao vojničke uniforme za naciste… nebi bušili rupe u zid Boschovim bušilicama… nebi više bilo ni pudinga ni juhica od Oetkera… ni Siemensa, ni Adidasa, ni Daimler-Benza, ni Lufthanse…. sve je to kompromitirano i njihovo korištenje se mora kazniti – rekao bi Siniša – i mladi Nijemci bi odlazili kao gastarbajteri naprimjer na hrvatsku obalu i radili kao sobarice ili pomoćni kuhari ili bi u Lici muzli krave ili u Slavoniji orali njive… a Dojčland bi zjapio prazan ka’naša Slavonija.

A u svezi i glede spomenutog hrvatskog sudca… ipak on valjda zna što je sve kompromitirano od “ustaškog pokreta NDH” (pazi ovo: NDH je bio pokret…?) i što se danas smije koristiti a što ne. Ipak je on debelo plaćen od poreznih obveznika da to sve zna. I to u Kunama.

Ali zašto mu te Kune ne smetaju? Pa i Kune treba zabraniti! Pa i one su ne samo korištene za vrijeme NDH nego ih je Ante P. osobno osmislio! To je toliko kompromitirano da kompromitiranije ne može biti…!

Ah… zaboravio sam… za ukidanje Kune je zadužen onaj Guverner HNBe i Plenković uz pomoć njihovih šefova u Bruxellesu… a početkom srpnja su pokrenuli i taj proces… pa će onda kaznu za korištenje Kuna retroaktivno sve do 1994. naplaćivati u Eurima…. Kako sam to mogao zaboraviti…? Svašta…

 

facebook status

* Mišljenja iznesena u tekstovima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala Biram DOBRO

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.