Andrea Stalcar Furac: Kolinda na Bandićevom roćkasu (VIDEO)

Zadnji čavao u lijesu građanske Hrvatske.Ne, to nismo zaslužili ma kakvi mi bili: inertni, neodgovorni, šutljivi, trpeljivi. Ovo je naprosto nepodnošljivo!

0

Zadnji čavao u lijesu građanske Hrvatske….

Sve je dozvoljeno, pasti i dignuti se. No kad tresneš toliko duboko da te ni bagerom ne mogu izvući, kad izgubiš kompas koji ne može izmjeriti ni klimakterične hormonske reakcije, onda je to kraj. Nema te zemlje koja je zaslužila ovakve likove i ponašanja, ispod svake razine. Nema te osobe koja je više degradirala predsjedničku funkciju od ove žene i nema te osobe koja je više srozala funkciju gradonačelnika od Bandića.

Ne, to nismo zaslužili ma kakvi mi bili: inertni, neodgovorni, šutljivi, trpeljivi…. Ovo je naprosto nepodnošljivo.

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=mmvYm4bd1PE

Ta sirova seljačija, doslovno, ne samo da je pokrala zemlju i omalovažila ljude, već su nasiljem političkog interesa i umrežavanjem jeftinih podanika odlučili tu zemlju izbrisati s karte i to na način da iza njih ne ostane ni prah ni pepeo. Ostat će rupa na prikazu Europe, tamo gdje je nekad bila Hrvatska.

Znam da je ekipi iz čopora jako smiješno i hercig kad Kolinda ulijeće na Bandićev roćkas i pjeva mu rođendansku pjesmu, savršenstvo je to za tu razinu ekipe, kad dolazi najogavnija moguća torta koju donosi predsjedničin suprug, pa ona iskazuje nepreglednu ljubav i odanost, no jedno je puno važnije od seoskih pireva kojima su skloni.

Ovo nije samo rođendan seljačije koja se domogla grada, ovo je najniža moguća manifestacija sile i primitivizma koja nam jasno govori da je ova zemlja izbrisana do temelja i da su zadnji trzajevi neke, navodno zabilježene stoljetne kulture naroda, netragom nestali. Ako to nekome nije jasno, što znače ovakvi cirkusi i kome je poslana poruka, onda i niste zaslužili više nego da budete pozvani na ovakav Bandić party by Pogana Vlaka u koji se svi prisutni savršeno uklapaju.

Ne, nije smiješno, nije više ni tužno, radi se o totalnom poniženju ljudi koji su svoj život, rad i nastojanje da održe dostojanstvo sebe, pa i zemlje, uložili kako bi ova zemlja održala kakvu-takvu poziciju. Ovaj kameni dernek mesareve kćeri i vječitog mladića iz Pogane Vlake zadnji je čavao u lijesu građanske Hrvatske.

 

Amen.

facebook status

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.