Antun Babić: DOLAZE NAM JOŠ TEŽA VREMENA AKO TRUMP IZGUBI IZBORE

Izvor: pixabay.com
0
Hrvatski narode, politička i gospodarska kriza u svijetu skoro je dosegla svoj vrhunac. Mnogi strani analitičari smatraju kako je samo pitanje vremena kad će za prevlast (hegemoniju) u svijetu doći do velikog rata između Amerike i NR Kine. Početak rata mogao bi izazvati vojni napad NR Kine na Tajvan, koji Peking smatra svojim teritorijem, zbog sve većeg približavanja Tajvana SAD-u. Također treba imati na umu da je napetost između Kine i SAD već dosegla vrhunac zbog visokih tarifa koje je Trump uveo na uvoz kineske robe u Ameriku.
Međutim, svijet će biti suočen s još većom opasnošću ako Donald Trump izgubi predsjedničke izbore koji se održavaju 3. studenoga 2020. Naime, ako na tim izborima pobijedi 77 godina star kandidat Demokratske stranke, Joe Biden, čitav svijet bi mogao ući u dramatičnu i do sada najveću političku promjenu u zadnjih dvije tisuće godina. Naime, Demokratsku stranku Americi u zadnje vrijeme preuzeli su Antifa i Black Lives Matter, čiji je politički i ideološki program prožet daleko većim idejama o uvođenju državne diktature nego što je komunizam bio u svojoj najgoroj varijanti.
U slučaju da pobijedi Biden, Amerikom će upravljati ekstremno lijevi članovi kongresa i senata, koji već sada prijete uvođenjem totalitarnog globalizama, a u Americi najavljuju nasilno rušenje kulturnih i civilizacijskih temelja na kojima se Amerika izgrađena. Ima puno ozbiljnih analitičara u samoj Americi koji misle kako ne treba odbaciti mogućnost građanskog rata nakon predsjedničkih izbora. Naravno, ukoliko, na krilima 90% lijevih i protutrumpovih medija, posbjedu odnese kandidat Demokratske stranke.
DEMENTNI BIDEN MOGAO BI POSTATI PREDSJEDNIK AMERIKE
Nažalost, takav drastični preokret u Americi ići će i na ruku globalistu Plenkoviću i komunistima u SDP-u i hrvatskoj intelektualnoj eliti u prosvjeti i u medijima, pa će u Hrvatskoj najvjerojatnije doći do još većeg progona hrvatskih domoljuba i zatiranja svih hrvatskih vrijednosti i vrednota. Već sada vidimo kako mediji u Hrvatskoj, a posebno Jutarnji list, Trumpa nazivaju najpogrdnijim imenima i hvale već senilnog i potpuno dementnog Bidena.
ZADNJI JE TRENUTAK ZA OSNIVANJE HRVATSKOG DRŽAVOTVORNOG BLOKA
Može li se, u uvom trenutku gotovo nikakva oporba u Hrvatskom saboru oduprijeti mračnim nakanama globalista i ljevičara u Hrvatskoj? Ni Domovinski pokret, ni Most, a još manje Suverenisti ne mogu se samostalno nositi s opasnošću koja će uskoro zaprijetiti Hrvatskoj. Bojim se da da se nalazimo pred pravom tragedijom, ukoliko se u što kraćem vremenu ne organizira Hrvatski domoljubni i državotvorni blok, u kojem će biti sve parlamentarne i neparlamentarne domoljubne političke stranke , udruge, organizacije u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i diljem iseljeništva.
Nemojte kasnije, kad sve bude kasno, reći: pa nitko nas nije upozorio. Evo, sad vas ja, s punom odgovornošću, upozoravam.
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.