NHR (Sesvete): O neiživljenim pederima i huljama, prodavačima magle (dr. Milorad Pupovac)

U cijelom svijetu zabilježen je jedini slučaj da se u glavnom gradu države koju je jedna tuđa osvajačka vojska poharala, dvadeset godina nakon tog rata, tu vojsku slavi i odaje joj se počast uz sudjelovanje predstavnika svih organa državne vlasti

0

 

U cijelom svijetu zabilježen je jedini slučaj da se u glavnom gradu države koju je jedna tuđa osvajačka vojska poharala, dvadeset godina nakon tog rata, tu vojsku slavi i odaje joj se počast uz sudjelovanje predstavnika svih organa državne vlasti.

Izvor: https://www.facebook.com/100010937889230/videos/808881616153094/UzpfSTE0Njc4NzYwOTI4MDQwNDozNDk0NDc4OTU2ODEwNDA/

Grb ugarskoga djela monarhije prije dodavanja grba Bosne i Hercegovine (1915.)

I dok su branitelji i građani, koji bi oponirali takvom sustavu vlasti, u Saboru nazvani ”neiživljenim pederima i huljama”, a okupatorska vojska uvaženi gost u prestižnom muzeju Mimara, nastavno će vam danas radi isticanja povijesne zastave s kojom je 25. srpnja 1990. godine zamijenjena ona s crvenom petokrakom, na vrata doći pripadnici MUP-a s „inteligentnim“ upitom – mislite li istu skinuti, ili što?!

Onima koji misle da NHR nepotrebno inicira ovu temu poručujemo da to čini MUP RH, a ne NHR.

 

Sveopće slavlje ispred Saboranakon izglasavanja hrvatske nezavisnosti, 25. lipnja 1991. godine.

Nadalje, odgovaramo i „prodavačima magle“, koji nam umjesto ove prigovaraju „nedostatak socijalnih i gospodarskih“ tema.

Najprije, NHR je nacionalistička i identitetska stranka.

Kao odgovor navedenim „prodavačima magle“ podsjećamo na Milanovićevu vladu, koja je na vlast došla najprije na krilima Sanaderovih afera (uostalom HDZ i SDP se po mnogo čemu mogu primiti pod ruku). Međutim, dok je SDP-u predizborna parola bila: „U plusu tri plaće, a ne u minusu da ti se plače“, dakle, aludirajući na socijalno stanje u Hrvatskoj, prvo čega su se dolaskom na vlast primili bilo je odustajanje od pokroviteljstva nad komemoracijama u Bleiburgu, nametanje ćirilice u Vukovaru, registar (lažnih) branitelja, širenje teza o lažiranom ratu, teorijama kako je ZAVNOH pravi izvor suvremene države, veličanje Tita i titoizma, nerijetko izjednačavanje žrtve i agresora, odustajanje od progona silovatelja i ubojica, stambenih i mirovinskih zbrinjavanja pripadnika četničke agresorske (para)vojske nerijetko nauštrb samih branitelja, zaštitom Udbinih egzekutora, itd.

 

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=rH0hqU4DFos&feature=youtu.be

Konačno, vidimo da i HDZ , kroz primjer policajca Nikole Kajkića ne odstupa puno u gore navedenim programatskim smjernicama svoje ideološke sestrinske stranke SDP-a.

Hrvatski narode, jeste li već toliko rezignirani i beznadni da vam je apsolutno svejedno u što se pretvorila Hrvatska, naša jedina Domovina, za koju je proliveno toliko krvi i suza generacija naših predaka i branitelja u Domovinskom ratu…

Ili #vrijemejezaHrvatsku

Hrvatska povijesna zastava

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=xO-2A9GysG0

Nakon Hrvatsko-ugarske nagodbe iz 1868. u službenoj uporabi u Kraljevini Hrvatskoj i Slavoniji, koja se još nazivala i Trojedno kraljevstvo Hrvatske, Slavonije i Dalmacije, bio je grb sastavljen od grbova ovih kraljevstava okrunjen Krunom sv. Stjepana. Premda Dalmacija tada nije bila pod jursdikcijom hrvatskoga bana, ovim se grbom simbolično izricala želja za jedinstvom hrvatskog nacionalnog teritorija. Odlukom od 19. lipnja 1876. grb je detaljnije opisan, a prema njoj na štitu treba lijevo stajati grb Hrvatske, desno Dalmacije, te dolje Slavonije. Naredbom od 16. studenog iste godine propisano je da nad štitom ima biti Kruna sv. Stjepana. Naredba od 20. prosinca 1899. jasnije utvrđuje redoslijed hrvatskog i dalmatinskog, određujući da se riječi „lijevo“ i „desno“ u naredbi iz 1876. valja shvatiti heraldički, tako da s položaja onoga koji gleda grb, hrvatski grb stoji desno, a dalmatinski lijevo.
Istovremeno tri hrvatska grba (Hrvatske, Dalmacije i Slavonije) nalaze se i u zajedničkom grbu Zemalja Krune sv. Stjepana to jest u zajedničkom grbu hrvatsko-ugarske ustavne unije. On se nalazio u uporabi od 1868. do 1918. Na tom grbu koji u središtu ima grb Mađarske mogu se vidjeti (u smjeru obratnom od kazaljke na satu, počevši zdesna) grbovi Hrvatske, Dalmacije, Slavonije, Bosne i Hercegovine (pridodan 1915.), Rijeke (pridodan 1890.) i Transilvanije. Dalmatinski se grb (kao i grb Bosne i Hercegovine) nalazio i na grbu austrijskog dijela Monarhije.

 

Izvor: wikiwand.com

 

Izvor: CroElecto-Travanj-2019.

Trojedno Kraljevstvo Dalmacije, Hrvatske i Slavonije, 1867. – 1918.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.