Krešimir Kartelo (NHR): Sinoć me nazvao ustaša!

Zastupnik Neovisnih za Hrvatsku u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Krešimir Kartelo odgovorio je kolegici Radi Borić na tvrdnje da ju je nazvao ustaša koji joj je prijetio, a njegova ironična objava u vrlo je kratkom roku postala viralni hit koji se ne prestaje dijeliti po Facebooku

Izvor: pixabay.com
0

 

 

Zastupnik Neovisnih za Hrvatsku u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Krešimir Kartelo odgovorio je kolegici Radi Borić na tvrdnje da ju je nazvao ustaša koji joj je prijetio, a njegova ironična objava u vrlo je kratkom roku postala viralni hit koji se ne prestaje dijeliti po Facebooku.

“SINOĆ ME NAZVAO USTAŠA. Najprije me pitao jesam li antifašist. Odgovorio sam kako nema fašizma i da je to, ukratko, multifunkcionalni alat za sisanje proračunskog novca. Nasmijao se i zlurado rekao kako su u njegovo vrijeme antifašisti pljačkali i da su sad znatno profinjeniji. Nije mi bilo smiješno. Pitao me što ljudi misle o ustašama. Rekao sam kako većina misli da se radi o ljudima koji su došli na vlast zahvaljujući stranim silama, kako su uspostavili državu koja nije bila neovisna te kako su deportirali i ubijali ljude samo zbog njihova imena. Pitao me je li istina da je trenutačni predsjednik Vlade svoj dolazak u Hrvatsku i preuzimanje vlasti nagovijestio dok je bio izvan Hrvatske. Nisam odgovorio. Pitao me je li istina da moja samostalna, neovisna i demokratska Hrvatska svoje zakone podređuje direktivama europskih tijela. Nisam odgovorio. Pitao me je li istina da svakodnevno puni autobusi deportiraju mlade Hrvate na rad u inozemstvo. Nisam odgovorio. Pitao me je li istina da su Rusi posredni vlasnici velikog dijela prehrambene i energetske industrije u Hrvatskoj, a njemačka država vlasnik telekomunikacijske mreže. Nisam odgovorio, bojao sam se da ne nastavi. Naposljetku, pitao me je li istina da je u Hrvatskoj dozvoljeno ubiti čovjeka samo zato što još nije dobio priliku roditi se te dobiti ime i prezime. Ostao sam šutjeti. Rekao sam mu da mi je pokvario dan i da nazove nekog drugog.”, napisao je Kartelo.

Izvor: dnevno.hr

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=Pw3COIrueYg&t=1s

Stvari i promjene se ne čekaju, nego se na njima radi.

Molim birače da izađu na ove izbore i tako izraze svoj stav te pokažu djelom da smo svi skupa narod dostojan ljepote i vrijednosti naše Hrvatske.

– Bruna Esih –

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.