Bruna Esih o Resslerovom ‘politički korektnom izrijeku’: ‘Prekinuti i raskomadati nemoćni život je ubojstvo’

“Gospodinu Ressleru i njegovom predsjedniku Andreju Plenkoviću jasno treba odgovoriti: pobačaj nije tek osobno pitanje niti se smije svesti na zakonski izuzetak”, istaknula je na Facebooku predsjednica Neovisnih za Hrvatsku Bruna Esih, referirajući se na stav o pobačaju, nositelja HDZ-ove liste za EU izbore...

Izvor: pixabay.com
0

 

“Gospodinu Ressleru i njegovom predsjedniku Andreju Plenkoviću jasno treba odgovoriti: pobačaj nije tek osobno pitanje niti se smije svesti na zakonski izuzetak”, istaknula je na Facebooku predsjednica Neovisnih za Hrvatsku Bruna Esih, referirajući se na stav o pobačaju, nositelja HDZ-ove liste za EU izbore.

Njenu izjavu prenosimo u cijelosti:

“Nedavno smo u predizbornoj kampanji imali priliku čuti odgovor nositelja liste HDZ-a Karla Resslera na pitanje što misli o pobačaju, a gdje je isti naglasio da iako život započinje začećem, za njega je to ipak osobno pitanje.

Ne bih se obazirala da je ovo izjavio bilo tko od “bivših” komunista, a koji se danas na hrvatskoj političkoj sceni nazivaju “socijaldemokratima” i “liberalima”. Ipak, kada to izjavljuje nominalni demokršćanin, onda ovaj politički korektan izrijek nije ništa drugo nego smokvin list u pokušaju da se prikrije licemjerje i ideološka malformacija današnjeg vodstva nekada državotvorne stranke – HDZ-a.

Izvor: pixabay.com

Gospodinu Ressleru i njegovom predsjedniku Andreju Plenkoviću jasno treba odgovoriti: pobačaj nije tek osobno pitanje niti se smije svesti na zakonski izuzetak! Prekinuti i raskomadati nemoćni život je ubojstvo, kakvim to god eufemizmom pokušali zamaskirati.

Jedan od najvećih sinova hrvatskoga naroda, za nas već svetac, Alojzije Stepinac jasnim je riječima ukazao da je pobačaj zlo u sebi, golemo socijalno zlo i pred Bogom ubojstvo nevinog čovjeka (…) najžešći neprijatelj po opstojnost hrvatskoga naroda”.

Pred svima nama stoji jasno pitanje – jesmo li ovdje da izazivamo pustoš ili procvat jedine nam Domovine Hrvatske?”, zaključila je Esih.

 

Izvor: narod.hr

 

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=DtOoTUHldPY&t=15s

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.