Brijanje na Stradunu

Idemo u Dubrovnik...

Izvor: https://www.facebook.com/MUZEJ
0

Izvor: https://www.facebook.com/MUZEJ/videos/2091561577821836/

Ono što se prečesto izbjegava ne samo u hrvatskim medijima već i u političkim govorima ljudi koji predstavljaju Hrvatsku, jedino se može vidjeti i pročitati na Braniteljskom portalu i na nekim društvenim mrežama…

Na veliku žalost svih nas koji smo stali u obranu Hrvatske od srpske, JNA, i crnogorske agresije, hrvatski povijesničari, političari, ministarstvo znanosti, HAZU, ali i svi drugi relevantni čimbenici u našoj samostalnoj državi, započeli su proces zaborava.

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=42mzNAdXRsg

Najnoviji primjer za kolektivni zaborav i neprenošenje naše novije povijesti generacijama koje dolaze, upravo je reforma školstva za koju je HNS-ova Blaženka Divjak i njen HNS  dobio političku slobodu školskog kreiranja povijesti.

Naime, Divjak i njen HNS su iz školskog programa pošto poto željeli izbaciti predmet povijest i zemljopis, upravo da bi se što prije iz sjećanja mladih naraštaja pobrisala srpska, JNA i crnogorska agresija na našu državu.

Izvor: https://www.facebook.com/andrijamatijaspauk/videos/203837337231032/

Tu su zakazali svi od predsjednika Vlade koji je – kako je javno izrekao na jednoj TV – e HNS-ovac, da im je Plenković dao punu političku slobodu u kreiranju kurikula ili reforme školstva, sve do Memorijalnog centra Domovinskog rata čiji predstavnik baš i nije glasno branio ovu povijesnu sabotažu do ureda predsjednice koja je podržala reformu jednako kao i HAZU.

Izvor: https://www.facebook.com/MUZEJ

Što potom reći o ovim nabrojenima do ovog; Svojim nečinjenjem i šutnjom samo otvaraju prostor da nam se to i dogodi, što bi bilo pogubno za nezavisnu državu Hrvatsku i sve njene žrtve o kojima svi oni glasno govore samo onda kad su im potrebiti glasovi na izborima.

Međutim, nadajući se kako će HNS-ovci ipak naići na otpor nekih vodećih hrvatskih institucija za vjerovati je da neće dozvoliti naprasno izokretanje novije hrvatske povijesti koja je nakon stoljeća napokon iznjedrila samostalnu i nezavisnu državu Hrvatsku uz ogromne hrvatske žrtve u brutalnoj srpskoj, JNA i crnogorskoj agresiji na našu državu.

Izvor: https://www.facebook.com/MUZEJ

Kako se ovakvim jalovim nečinjenjem naših vodećih institucija nadati da će Srbija ikada platiti ratnu odštetu, nadoknaditi patnje i stradanja naših logoraša koji su proživljavali najneljudskije torture u srpskim koncentracijskim logorima i još mnogo drugih šteta koje su nam nanijeli Srbi u svojoj težnji stvaranja velike Srbije napadom i brutalnom agresijom na Hrvatsku. Nikako!?

Pogledajte video u kojem se Crnogorci zdušno zalažu pokoriti Dubrovnik i popiti kavu na Stradunu. Međutim doživjeli su težak poraz od hrvatskih branitelja.

Izvor: https://www.facebook.com/andrijamatijaspauk/videos/664266130636400/

Ovi crnogorski agresori potpomognuti agresorskom JNA su na kraju ipak obrijani, ali na suho – od hrvatskih branitelja. Odnos srpskih naspram hrvatskih snaga bio je 20:1 u korist srba.

Izvor: https://www.facebook.com/MUZEJ/videos/2091561577821836/

Izvor: https://www.facebook.com/MUZEJ

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=WhcRlAzWdDs

 

M. M .Viribus Unitis

Izvor: https://portal.braniteljski-forum.com

 

 

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.