Dario Juričan: PREIMENOVAO SAM TRG DRAŽENA PETROVIĆA U TRG IVICE TODORIĆA!

0

Hrvatski narode i oni drugi!

Ponosno sam danas podigao ploču s imenom Trga posvećenog mom velikom idolu, učitelju i meceni hrvatskog naroda, najvećem lovcu tovljenih srndaća od stoljeća 7. do danas – gospodinu Ivici Todoriću!

Za vrijeme njegove vladavine, Hrvatskomje tekao med i mlijeko, o čemu se u medijima uvijek s radošću pisalo. Svoje najbolje godine Ivica je ostavio na ručkovima kod Franje Tuđmana i da je igrao tenis, mogao je biti i premijer!

Danas pravosudne hijene proganjajuTodorića. Olako se zaboravlja kako je Ivica uz janjetinu stvarao Hrvatsku, a pod Sljemenom bagerima uklanjao planinske putove i cestu, sve kako bi napravio oku mili hotel Kulmer u kojem će Rusi moći napokon uživati.

Nadam se da će Ivica Todorić uskoro osnovati i Stranku strastvenog koruptivnog napretka, čiji bih i ja član rado bio budući da me njegov stari pajdo, rezač etiketa Milan Bandić, još uvijek nije primio u svoju stranku, iako sam pristupnicu za njegovu SRS BM 365 uredno potpisao još početkom listopada 2019. Kad ja postanem Predsjednik vratit ću Ivici Todoriću helikopter, ne samo za lov, nego i kako bi mogao do otoka Smokvice, odmoriti se od onog silnog trčanja po Londonu.

A ako ga oni nesretnici na sudu osude,Mi, Dario Juričan, milošću korumpiranog puka budući Predsjednik RH, poručujemo – Ivice, ne boj se, uz mene si siguran, pomilovanje ti ne gine!

Jer, da jednom nije bilo Ivice Todorića,tko bi još u Hrvatskoj čuo za Darija Juričana?
Kada postanem Predsjednik, Mi, Juričan pomilovati ćemo Ivicu Todorića, Zdravka Mamića, Miroslava Kutlu, Josipa Gucića, Dragu Tadića i Jozu Ćurkovića.

Sloboda svima, a ne samo njima!

Slava i vječna hvala Ivici Todoriću!

Dario Juričan, predsjednički kandidat

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.