U padu s krovišta poginuo volonter koji je obitelji darovao kamp kućicu

Volonter (57) koji je jednoj obitelji pomagao u saniranju štete od posljedica potresa u Petrinji poginuo je u nedjelju u padu s krovišta. Nesretni je muškarac smrtno stradao oko 10 sati. Na žalost, nije mu bilo pomoći jer su ozljede bile preteške. Jutarnji doznaje kako je riječ o Albinu C. iz sela Mali Jedrč nedaleko od Severina. Donirao je svoju kamp kućicu jedinoj obitelji te im je pomagao na uništenom krovištu. Albin je, inače, hrvatski branitelj i bivši pripadnik specijalnih postrojbi, a aktivan je u mjesnom dobrovoljnom vatrogasnom društvu

0

Volonter (57) koji je jednoj obitelji pomagao u saniranju štete od posljedica potresa u Petrinji poginuo je u nedjelju u padu s krovišta. Nesretni je muškarac smrtno stradao oko 10 sati. Na žalost, nije mu bilo pomoći jer su ozljede bile preteške.

Jutarnji doznaje kako je riječ o Albinu C. iz sela Mali Jedrč nedaleko od Severina. Donirao je svoju kamp kućicu jedinoj obitelji te im je pomagao na uništenom krovištu.

Albin je, inače, hrvatski branitelj i bivši pripadnik specijalnih postrojbi, a aktivan je u mjesnom dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

 

Izvor: danica.hr

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.