Demistifikacija iluzija o demokršćanstvu: NHR nije korektiv HDZ-a!

NHR nije korektiv HDZ-a, a neki drugi bi mijenjali HDZ. Svi govore da u HDZ-u postoje dvije struje, liberalna struja koju predvodi Andrej Plenković i desna struja koju predvode Milijan Brkić, Davor Ivo Stier, Miro Kovač i ostali. Ne, to nije istina

0

 

NHR nije korektiv HDZ-a, a neki drugi bi mijenjali HDZ. Svi govore da u HDZ-u postoje dvije struje, liberalna struja koju predvodi Andrej Plenković i desna struja koju predvode Milijan Brkić, Davor Ivo Stier, Miro Kovač i ostali. Ne, to nije istina.
U HDZ-u postoji samo jedna struja jer da u HDZ-u postoji desna struja onda ne bi dopustili Andreju Plenkoviću da uđe u koaliciju s SDSS-om i HNS-om. Milijan Brkić, Davor Ivo Stier, Miro Kovač i ostali napravili su sljedeće poteze: Glasali su za koaliciju s SDSS-om Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića. Glasali su za koaliciju s HNS-om.

Izvor: pixabay.coom

U Hrvatskom saboru su glasali za HNS-ovog ministra Predraga Štromara i HNS-ovu ministricu Blaženku Divjak. Podržali su obrazovnu reformu Blaženke Divjak i Borisa Jokića. Podržali su Marakeški sporazum. Podržali su uvođenje eura, a ukidanje kune. Podržali su Lovru Kuščevića u krađi referenduma.
U Hrvatskom saboru su glasali za zatvaranje arhiva. U Hrvatskom saboru su glasali za zakone koje je predlagao SDSS-ovac Mile Horvat-državni tajnik u ministarstvu zaštite okoliša i energetike. Nisu bili na prosvjedu u Vukovaru.

Izvor: pixabay.coom

Šutili su dok je SDSS-ova zastupnica Dragana Jeckov u Hrvatskom saboru govorila srpskim jezikom. Podržali su povjerenstvo koje je zaključilo da je HOS-ov pozdrav neprihvatljiv, a petokraka prihvatljiva. Podržali su koaliciju s Milankom Opačić i Tomislavom Sauchom-najbližim suradnikom Zorana Milanovića.
Podržavaju politiku europske pučke stranke gdje je i stranka Aleksandra Vučića. HDZ je danas lijevo-liberalna stranka, a Milijan Brkić, Davor Ivo Stier, Miro Kovač i drugi su svojim potezima pokazali da ne zaslužuju povjerenje.

 

facebook status 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.