Država nabavlja kišobrane, kemijske, vrećice… za promociju projekata obnove

Država je raspisala javni natječaj za vizualni identitet, PR usluge, kemijske olovke, kišobrane... A, kako se navodi, u svrhu promocije projekata obnove nakon potresa, koji se financiraju iz EU fondova

Autor: Dražen Zetić
0

Država je raspisala javni natječaj za vizualni identitet, PR usluge, kemijske olovke, kišobrane… A, kako se navodi, u svrhu promocije projekata obnove nakon potresa, koji se financiraju iz EU fondova

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje raspisao je javni natječaj za usluge promidžbe i vidljivosti projekata “Obnove obiteljskih kuća u vlasništvu RH” i “Uklanjanje i izgradnja zamjenskih stambenih jedinica u vlasništvu RH, na potresom pogođenim područjima”, u procijenjenoj vrijednosti od 2.160.000 kuna bez PDV-a.

Između ostalog nabavljaju po 500 kemijskih olovki i blokova za pisanje, 250 platnenih vrećica, po 200 USB-ova i kišobrana s dotiskom i 100 višekratnih sklopivih kabanica.

Cilj im je promidžba projekata i “informiranje ciljnih javnosti s ciljem jačanja vidljivosti”.

Kako navode iz Središnjeg državnog ureda, “postupak javne nabave se provodi u okviru Programa Operativni program konkurentnost i kohezija, temeljem financiranja bespovratnim sredstvima iz europskih strukturnih i investicijskih fondova, u Proračunu RH, na aktivnosti-kontu K-761080-4211/4511, izvor 563 (95,00% EU fondovi), izvor 12 (5,00% nacionalna sredstva) – Obnova nakon potresa u Sisačko-moslavačkoj i Karlovačkoj županiji objekata u državnom vlasništvu”.

Aktivnosti informiranja javnosti i vidljivosti projekta obvezni su elementi svakog projekta koji se financira sredstvima EU fondova.

Kako navode, svrha tih aktivnosti je: prezentirati projekt, projektnu ideju, ciljeve i rezultate, podizanje svijesti javnosti, medija i dionika o ulozi Europske unije te objava činjenice da EU sufinancira projekt te podijeliti stečena znanja i iskustva.

Što sve Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje nabavlja pogledajte u troškovniku:

Izvor : Screenshot
Izvor : Screenshot

Izvor: hr.n1info.com

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.