George Soros će koristiti Irsku kao pripremu za napad na druge katoličke zemlje

0
Georg Soros
Ova vijest vjerojatno i neće začuditi pro-life udruge u Hrvatskoj, jer mi u Hrvatskoj već imamo iskustva sa ‘Otvorenim društvom’ George Sorosa, ali eto, da se zna da će bitka za život biti teška jer se neprijatelj itekako dobro priprema za buduće okršaje, kako u Irskoj, tako i kod nas.

U trogodišnjem planu ‘Otvorenog društva’, fundacije pod upravljanjem milijardera George Sorosa, zagovornici pobačaja bi mogli koristiti Irsku kao model za promjenu pro-life zakona i u drugim katoličkim zemljama.

S jednim od najrestriktivnijih zakona o pobačaju u svijetu, pobjeda bi mogla utjecati na druge snažne katoličke zemlje u Europi, poput Poljske, i pružiti toliko potrebne dokaze da je promjena moguća, čak i u vrlo konzervativnim sredinama,

– piše u dokumentima koji su objavljeni na web stranici DCLeaks.com.

Također se navodi potpora naporima potpune legalizacije pobačaja u Meksiku, Zambiji, Nigeriji i Tanzaniji, te drugim zemljama Latinske Amerike i Europe. U dokumentu se posebno cilja na ustavnu zaštitu prava na život od začeća.

Strategija Otvorenog društva koju su predložili za period od 2016. do 2019. je financiranje nevladinih udruga kao što su Abortion Rights Campaign, Amnesty International Ireland i Irish Family Planning Association kako bi ‘objedinili zajednička djelovanja s ciljem rušenja ustavnog amandmana u Irskoj koji jamči jednaka prava nerođenom djetetu i trudnici’.

Cora Sherlock, zamjenica predsjednika Irske udruge Pro-Life Campaign, izjavila je kako je ovo svakako “poražavajuća vijest ako je istinita“.

Sama ideja da će jedna strana organizacija financirati i organizirati grupe u Irskoj kako bi demontirali zaštitu nerođenog djeteta u Irskoj predstavlja brutalno uplitanje i sveukupan prezir prema irskom narodu.

Tisuće Iraca su danas živi zahvaljujući tom zakonu“, komentirala je Sherlock. “Osim toga, Irska je pokazala kako je moguće zabraniti abortus i biti lider u svijetu u zaštiti života trudnica.

IZVOR: quovadiscroatia.com

Foto: shutterstock.com

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.