Heroji krvave zagrebačke ulice…

Ranjeniku je priskočila sitna prodavačica, čak nismo ni ime saznali. Pritrčala je iako se napadač mogao vratiti, mogao je iza ugla puniti oružje i ponovo zapucati

0

Ranjeniku je priskočila sitna prodavačica, čak nismo ni ime saznali. Pritrčala je iako se napadač mogao vratiti, mogao je iza ugla puniti oružje i ponovo zapucati.

No žena je priskočila nije se tu moglo ništa puno učiniti, tješila je ranjenika kako je znala i mogla. Osjećala se odgovornom da pomogne, usprkos opasnosti, usprkos strahu usprkos svježe krvi nedužnog…

Poslije nje došao je drugi prolaznik on je odvjetnik. Skinuo je kaput utoplio čovjeka otrčao doma po deke za još pokriti.

Bio je i on u opasnosti, skupa su čekali hitnu koja nije dolazila, ali sudbina je dovela trećeg slučajnog sudionika, on je vjerojatno i zalutao, ali nije ni trenutka dvojio da pomogne.

Njegovo sanitetsko vozilo slučajno se tamo zateklo, no ranjenom policajcu to je vjerojatno spasilo život. Sve troje bili su odgovorni u strahu jednako za svoj i tuđi život.
Ti su ljudi heroji krvave ulice!

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.