In memoriam: Željko Brkanović (1937-2018)

Pozivnica - podsjetnik Koncert In memoriam Željko Brkanović, srijeda 04.12.2019., 20.00 sati Hrvatski glazbeni zavod (gundulićeva 6), ulaz slobodan

0

podsjećam Vas i pozivam na sutrašnji iznimni koncert u Hrvatski glazbeni zavod (Gundulićeva 6), srijeda 04.12.2019., u 20.00 sati, ulaz je slobodan.

Koncert organizira Hrvatsko društvo skladatelja i Cantus na spomen (in memoriam) mome pokojnom ocu Željku Brkanoviću (1937-2018), hrvatskom skladatelju i profesoru meritusu kompozicije na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Na tom koncertu slušati ćemo izbor komorne glazbe Željka Brkanovića, a izvođači su renomirani hrvatski glazbeni umjetnici Viktor Vidović (gitara), Dani Bošnjak (flauta), Ivana Srbljan (mezzosopran), Zrinka Ivančić Cikojević (klavir), Branko Mihanović (oboa), Dubravko Palanović (kontrabas) i Gudački ansambl Acoustic Project.

Biti će to jako lijep i poseban koncert, koji bi svakako svima preporučio posjetiti, posebno našim učenicima i polaznicima, te roditeljima djece i mladima, jer je glazba moga oca vrlo slušljiva, motorična i osjećajna, a kako su to kraće komorne forme i u raznim instrumentalnim formacijama, sigurno će svima biti zanimljivo i lijepu.

U privitku prilažem pozivnicu – program za sutra.

 Radujem se sutrašnjem susretu na koncertu sa svima!

Srdačan pozdrav do sutra,

 

Vedran Brkanović

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.