Ivica Kukavica (Imotski): Istinski hrvatski domoljubi u Europi ostaju vjerni svojoj domovini i vrijednostima

Izvor: pixabay.com
0

 

Kadroviranje u sustavu nacionalne sigurnosti, te vanjske politike (koji trenutačno vodi državu) od ranih 90-tih godina glavni je krivac za stanje u državi.

Pojedinci koji su nesposobni, ili ne vole ovu državu, dobili su najmoćnije mehanizme kontrole procesa.

Izvor: pixabay.com

Zato, danas imamo za posljedicu da se milijarde kuna izvlače iz proračuna, a SOA o tome “pojma nema”. Jučer se u UN-u pljuje po našim povijesnim tragedijana i znakovnim vrijednostima, koje sežu još u rani srednji vijek, a vanjska politika ne reagira.

Istinski hrvatski domoljubi nikoga ne mrze. Oni poštuju tuđe i vole svoje vrijednosti, ali i slijepac vidi da je naša domovina zadnjih par godina na udaru iz raznih svjetskih centara moći, koji nam cijelu povijest ne žele ništa dobro, a naša diplomacija vodi istu tu politiku.

Problem je u jednoj velikoj stvari – nama nitko ništa nije poklonio i današnju modernu Hrvatsku smo dobili u krvi i velikoj žrtvi.

Borba za foteljama u Bruxellesu, nesposobnost i korupcija na svim razinama, te služenje stranim centrima moći, a ne svome narodu, iscrpio je našu domovinu do te razine da većina mladih razmišlja o odlasku.

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=mUh0aLd-d4w

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.