Ivica Marijačić: PLENKOVIĆ I NJEGOVI PONOSNI HDZ-ovci IZOSTALI S PROSLAVE ČETNIČKOGA USTANKA I POKOLJA HRVATA U SRBU!

Osim što su pobili hodočasnike koji su se vraćali s misnoga slavlja u povodu Sv. Ane u okolici Knina, uz ostale okrutne zločine, svećenika J. Gospodnetića su mučili i na kraju ispekli na ražnju. U obližnjem mjestu sve članove više hrvatskih obitelji Ivezić su ubijali i bacali u jamu, uključujući i djecu, a najstarijeg među njima natjerali da svira gusle dok su oni ubijali, a neke čak i žive bacili u jamu

Izvor: pixabay.com
0

 

Milorad Pupovac i Stjepan Mesić sa šačicom sličnih aveti obilježili su danas u Srbu Dan četničkoga ustanka 27. 7. 1941, dan kada su tamošnji četnici počinili pokolj hrvatskoga pučanstva i u sljedećih par mjeseci počinili genocid nad Hrvatima toga dijela Like i Bosne, od kojega se nikada, ali baš nikada Hrvati nisu oporavili niti do danas vratili na svoju zemlju.

Osim što su pobili hodočasnike koji su se vraćali s misnoga slavlja u povodu Sv. Ane u okolici Knina, uz ostale okrutne zločine, svećenika J. Gospodnetića su mučili i na kraju ispekli na ražnju. U obližnjem mjestu sve članove više hrvatskih obitelji Ivezić su ubijali i bacali u jamu, uključujući i djecu, a najstarijeg među njima natjerali da svira gusle dok su oni ubijali, a neke čak i žive bacili u jamu.

Plenkovićeva Vlada je ovogodišnji vampirski ritual, nezamisliv i za najcrnje distopije, financirala sa 100 tisuća kuna.

Pa ako ju već financira, onda je bio red da su Plenković i njegovi ponosni HDZ-ovci došli danas u Srb i zajedno s Pupovcem poklonili se ubojicama Hrvata.

Smrtni neprijatelj hrvatskoga naroda je onaj tko organizira proslavu pokolja Hrvata u Srbu, smrtni neprijatelj hrvatskoga naroda je onaj tko financira ovakav događaj, smrtni neprijatelj hrvatskoga naroda je i onaj tko mišlju, riječju, djelom ili biračkim glasom podupire ovakve strašne orgije.

 

facebook status

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.