Ivica Marijačić: PLENKOVIĆ I NJEGOVI PONOSNI HDZ-ovci IZOSTALI S PROSLAVE ČETNIČKOGA USTANKA I POKOLJA HRVATA U SRBU!

Osim što su pobili hodočasnike koji su se vraćali s misnoga slavlja u povodu Sv. Ane u okolici Knina, uz ostale okrutne zločine, svećenika J. Gospodnetića su mučili i na kraju ispekli na ražnju. U obližnjem mjestu sve članove više hrvatskih obitelji Ivezić su ubijali i bacali u jamu, uključujući i djecu, a najstarijeg među njima natjerali da svira gusle dok su oni ubijali, a neke čak i žive bacili u jamu

3

 

Milorad Pupovac i Stjepan Mesić sa šačicom sličnih aveti obilježili su danas u Srbu Dan četničkoga ustanka 27. 7. 1941, dan kada su tamošnji četnici počinili pokolj hrvatskoga pučanstva i u sljedećih par mjeseci počinili genocid nad Hrvatima toga dijela Like i Bosne, od kojega se nikada, ali baš nikada Hrvati nisu oporavili niti do danas vratili na svoju zemlju.

Osim što su pobili hodočasnike koji su se vraćali s misnoga slavlja u povodu Sv. Ane u okolici Knina, uz ostale okrutne zločine, svećenika J. Gospodnetića su mučili i na kraju ispekli na ražnju. U obližnjem mjestu sve članove više hrvatskih obitelji Ivezić su ubijali i bacali u jamu, uključujući i djecu, a najstarijeg među njima natjerali da svira gusle dok su oni ubijali, a neke čak i žive bacili u jamu.

Plenkovićeva Vlada je ovogodišnji vampirski ritual, nezamisliv i za najcrnje distopije, financirala sa 100 tisuća kuna.

Pa ako ju već financira, onda je bio red da su Plenković i njegovi ponosni HDZ-ovci došli danas u Srb i zajedno s Pupovcem poklonili se ubojicama Hrvata.

Smrtni neprijatelj hrvatskoga naroda je onaj tko organizira proslavu pokolja Hrvata u Srbu, smrtni neprijatelj hrvatskoga naroda je onaj tko financira ovakav događaj, smrtni neprijatelj hrvatskoga naroda je i onaj tko mišlju, riječju, djelom ili biračkim glasom podupire ovakve strašne orgije.

 

facebook status

3 komentara
 1. Mario kaže

  Plenkoviću ,zar nemate nimalo dostojanstva kada olako djelite novac onima koji štete našoj domovini?

 2. Joso Lazanja kaže

  Nad ovim sto pise gosp. Marijacic, je tesko ostati smiren. Koilko god htjeli reci nesto nepristrano, to nije moguce jer u covijeku se uzbuni, njegova ljudskost i zgraza se nad zlocinima takvih razmijera. Na djelu nije “samo” masovno ubojstvo, to je bilo unistenje Naroda, koji je postajao na tome dijelu Zemlje tisucu i pol godina.
  Pocinitelje genocida nije mogla zadovoljiti smrt, i nestanak njima omrazenih susjeda, oni su se upustili u mucenje drugih Bica, nesto sto rijetki covijek igdje moze ciniti. Zamislimo neko bice koje moze, “na raznju peci ljudsko Bice?!”
  Na zalost, ni to nije neshvatljivo kada se ima na umi svakojaki zlocini, koji su pocinjeni od sinova onih u Srbu, za koje cijeli svijet znade, ali jest neshvatljivo, da se to zbilo u Hrvatskoj. Da je sada Hrvatska zasebna i slobodna zemlja. Da u Njoj vlada demokratski sustav. Da Njen Prvi covijek nemoze reci: ” Ljudi Zaboga, sto mi ovo cinimo? Jesmo li mi uopce svijesni koliku bol mi izazivamo nasem narodnom Bicu? Prestanimo s ovom Ludorijom!!!”
  Nemojmo se cuditi zasto tamo ide jedan Mesic. Covijek niti ima, a niti zna, sto je to Ljudsko dostojanstvo. Mozda nije vrijedno reci, ali Mesic izgleda daleko ogavnije iznutra, nego sto to njegova vanjstina dade naslutiti.
  A Pupovac? On raste na svome Korijenju…
  Plenkovic ili bolje, Prvi Ministar Hrvatske, naprosto je jedna velika ‘Enigma’. Nije moguce da on nezna koliko on ljuti prosjecnog Hrvata, s mnogim njegovim cinima. Ako ne…, ali ako da, zasto on tako cini? Ako je ovo drugo po srijedi, moramo onda zakljuciti da mu nije lako na toj duznosti. On, sa svojom Malom Hrvatskom, zivi u sjeni svijetskih Mocnika, koji natezu konce, a On nastoji sacuvati i predati Narodu koliko mu se dozvoli. Ljudi, imajte to na umi!
  Ivicu Marijacica jako postivam. Casopis koji izdaje je vise nego vrijedni medium, ali njegova sustavna kritika i prozivanja
  gosp. Plenkovica, nisu samo suvisna, ona su stetna.
  Joso Lazanja

 3. mislav kaže

  strašno, nevjerojatno i nezamislivo igdje u svijetu, osim u lijepoj našoj hrvatskoj domovini, s ovom “našom” umnoporemećenom hrvatskom vlašću!

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.