Luka Marković: Neko je Škoru krivo savjetovao!

0

Škorina izjava da neće glasovati niti za jednoga kandidata me iznenadila, kao poneki komentari na moju kolumnu koja govori o tome da sada ipak treba dati glas Kolindi. Ima trenutaka u životu kad razum mora nadvladati emocije, kad povrijeđen čovjek mora ovladati samim sobom, i to iz ljubavi prema svojemu narodu. Ova vlada je napravila dosta pogrješaka.

U dva eseja sam kritizirao prebrzi razlaz s Mostom. Kolinda se nije taktično ponijela u predizbornoj kampanji prema Škori. Vjerujem da je imala krive savjetnike, kao i u nekim drugim slučajevima Pa ipak Škoro, koji je nastupio govorom o hrvatskim interesima, trebao je, prije nego je dao izjavu, znati gdje oni leže.

Prisjetimo se toga kako se ponio Mesić prema Hrvatima u BiH i kako se još uvijek odnosi. Prisjetimo se kako je Josipović govorio o sojem narodu u Izraelu, ali i toga kako je otrčao svirati klavir Dodiku. Milanovića podupire Vesna Pusić i slični njoj.

Bojim se da je Škorina politička karijera završena. Netko ga je od savjetnika navukao na tanak led, i to možda čak i namjerno. Mogao je dati i puno pametniju izjavu, a da ostane svoj.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.