Antun Babić: ČESTITAM ŠKORI NA DANAŠNJOJ IZJAVI ZA KOGA TREBA GLASATI U DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA

0

 

Premda nisam u prvom krugu glasovao za Miroslava Škoru, niti bilo kojeg drugog kandidata, moram otvoreno reći da me je njegova današnja snažna politička poruka kako će on glasati u drugom krugu više nego ugodno iznenadila. Škoro je izjavio da će izaći na izbore i zaokružiti broj 3, dakle neće glasati ni za Kolindu Grabar – Kitarović niti za Zorana Milanovića, tj. njegov listić će bit nevažeći listić.

Nešto vrlo slično sam i ja predložio prije nekoliko dana kad sam na mojem profilu predložio da svi glasači koji su nezadovoljni s današnjom političkom situacijom, i dvostranačkim sustavom lijevog i desnog krila Komunističke partije Hrvatske i Udbe, izađu na izbore i prekriže glasački listić, tako da nitko ne dobije njihov glas, ali i da to bude urlik do neba zbog nezadovoljstva što ovoj našoj krvlju natopljenoj mladoj državi rade djeca i unuci komunista: Milanović, Plenković, Kolinda Grabar – Kitarović i tisuće drugih.

Zanimljivo je da sam danas cijeli dan razmišljao kako moram poslati javnu poruku Miroslavu Škori da se on mora izjasniti u svezi glasanja drugog kruga, jer bi u protivnom izazvao još veće sumnje u njegovu odluku da se kandidira za predsjednika države, a ujedno bi i izdao sve one koji su glasovali za njega.

Današnja Škorina izjava pokazuje kako Škoro ozbiljno misli ići dalje u političko natjecanje u Hrvatskoj. Prvi novi test bit će parlamentarni izbori iduće godine, ali samo uz jedan važan uvjet. Škoro ne smije čekati s njegovim političkim djelovanje do nekoliko mjeseci prije izbora. Već 6. siječnja 2020. mora početi njegova ozbiljna i organizirana politička aktivnost.

P. S. Ovaj komentar niukom slučaju ne predstavlja moje dodvoravanje Škori ili želja da budem član njegove stranke. Ja sam u potpunosti izgubio vjeru u politički sustav u Hrvatskoj, u hrvatske političare i demokratsko društvo u ovoj državi. Sve dok budem mogao, bit ću politički aktivan kao komentator i savjest hrvatskg naroda. Za moj politički rad za Hrvatsku u zadnjih pedeset godina nikada nisam bio plaćen niti sam od Hrvatske uzeo i jednu kunu koju nisam osobno zaradio na legalan način. Neću ni ubuduće.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.