Medicinska sestra se onesvijestila na konferenciji za novinare nakon dobivanja Pfizerovog cjepiva protiv COVID-19

Glavna medicinska sestra Tiffany Dover iz bolnice u Tennesseeju u četvrtak na veče onesvijestila se na konferenciji za novinare nakon što je u toj bolnici primila cjepivo protiv koronavirusa, objavio je The Washington Times

Izvor: pixabay.com
0

Glavna medicinska sestra Tiffany Dover iz bolnice u Tennesseeju u četvrtak na veče onesvijestila se na konferenciji za novinare nakon što je u toj bolnici primila cjepivo protiv koronavirusa, objavio je The Washington Times.

Gospođa Tiffany Dover razgovarala je s medijima o prvim cijepljenjima zdravstvenih radnika spomenute bolnice, koji se nalaze na prvoj crti dodira s oboljelima od Covida-19, kada se srušila, što potvrđuje video objavljen od televizije WTVC-9 ( podružnica ABC-ja u gradu Chattanooga).

Otprilike 17 minuta nakon primanja cjepiva proizvedenog od tvrtke Pfizer protiv COVID-19, počelo joj se vrtjeti u glavi, ispričala se i pala prije nego što su je uhvatili liječnici koji su stajali iza nje.

“To mi je uobičajeno”, rekla je Dover. “To me odjednom pogodilo, osjetila sam kako dolazi. Osjećala sam se pomalo dezorijentirano, ali sada se osjećam dobro i bol u mojoj ruci je nestala”, rekla je gospođa Dover.

Ubrzo se oporavila i ponovno razgovarala s WTVC-om, rekavši kako ima stanje u kojem često pada u nesvijest kada osjeća bol.

WTTC je izvijestio da su liječnici tvrtke CHI Memorial izjavili kako epizoda nesvjestice nikako nije povezana s cjepivom proizvedenim od Pfizera.

Centar za prevenciju bolesti također je potvrdio kako je nesvjestica česta reakcija na cijepljenje bilo koje vrste, najčešće kao rezultat stresa ili boli.

 

 

Autor: Irena Meter

Izvor: geopolitika.news.com

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.