Miletić Marin: OBERSNELOV KRAJ!

rak-raka naše hrvatske Rijeke (opažanja)

0

kao saborski zastupnik borit ću se protiv ugnjetavanja građana Hrvatske. protiv nasilnika bez obzira kojoj političkoj platformi pripadali i koju moć imali. borit ću se protiv kriterija dvostrukih mjerila.

građani Rijeke godinama svjedoče potpuno neprimjerenim ispadima gradonačelnika Obersnela. Obersnelu tako nije strano i nasrtanje na žene (riječka placa, nasilno otimanje iz ruke kišobrana staroj ženi nakon što ga je navedena uvrijedila). Obersnel je lokalni šerif tako se i ponaša godinama. kratkog fitilja, brzo plane. nema umjerenosti u nastupima. psuje, dere se, pokazuje gradskim vijećnicima srednji prst.

prije godinu dana je seksistički napao Ivonu Milinović gradsku vijećnicu. jučer je Ivona ponovno grubo difamirana. prilikom točke rebalansa proračuna kada je upozorila na netransparentno trošenje novca od strane EPK i situaciju gdje suprug zaposlenice grada dobiva autorske honorare od Rijeka 2020, Gradonačelnik ponovno “puca”. možda i bez navodnih znakova sam mogao napisati – puca. ustaje, viče, dere se, psuje, vrijeđa gradsku vijećnicu Ivonu Milinović. ne želi se smiriti, postavlja se kao faraon, bahato Poropatu (i svima u Vijećnici) kaže da ne može njega nitko izbaciti, ponavlja to. dere se. njegovi poslušnici, sluge, spuštaju pokorno glavu. kao što su to činili svih prethodnih godina. Ivona nije jedna od tih. sluga.

Obersnel se ponaša na razini pijanih mulaca koji u sitnim satima pokazuju jedni drugima mišiće. katastrofa.

katastrofa je i šutnja nekih koji bi vrištali i ispadali iz pašteta da je takav primitivizam pokazao političar (gradonačelnik!?) bilo koje druge političke opcije. još čekamo udruge za zaštitu žena da se očituju i osude Obersnelove ispade i verbalne napade na ženu.

u pozadini svega se ipak krije još nešto osim Obersnelovog bahatluka i primitivnog ponašanja prema ljudima.

➡️ provođenje kaznenih postupaka protiv gradskih zaposlenika radi korupcije
➡️ osuđeni gradski zaposlenici radi korupcije
➡️ DORH istražuje EPK i korupciju u EPK 2020
➡️ Grad Rijeka se raspada, financijski je pred bankrotom
➡️ 20 milijuna kuna je platio najam praznog
zemljišta na Preluku‼️
➡️ lagao je godinama i godinama o početku gradnje autobusnog kolodvora Riječane
➡️ 55 milijuna kuna je potrošio za taj isti autobusni kolodvor koji NE postoji!
➡️ iz Grada bježe mladi ljudi
➡️ prazni poslovni prostori, ne perspektiva
➡️ tvrdoglavo inzistiranje na obnovi broda Galeb, a Rijeci kronično nedostaju vrtići.

sve ovo jasno sugerira. Obersnelov politički kraj je blizu. sustav SDP-ova vladanja Gradom doveo je Rijeku na prosjački štap. a međuljudski odnosi nikada nisu bili tako loši od demokratske Hrvatske.

jedino ono što je dobro – lokalni izbori su blizu

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.