Napretkov kulturni centar – Zagreb: U društvu s Antom Gelom

Pozivamo Vas na glazbenu večer U društvu s Antom Gelom u sklopu EU projekta Napredovao bih koji provodi HKD Napredak, Napretkov kulturni centar, kao glavni nositelji projekta uz partnera Udrugu za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH. Glazbena večer održati će se u srijedu, 18. svibnja 2022. godine u 19,30 sati u Napretkovom kulturnom centru

0

Dragi članovi i prijatelji Napretka,

Pozivamo Vas na glazbenu večer U društvu s Antom Gelom u sklopu EU projekta Napredovao bih koji provodi HKD NapredakNapretkov kulturni centar, kao glavni nositelji projekta uz partnera Udrugu za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH. Glazbena večer održati će se u srijedu, 18. svibnja 2022. godine u 19,30 sati u Napretkovom kulturnom centru.

Da će večer biti glazbena poslastica, dovoljno je reći da je gost glazbeni mag Ante Gelo, glazbeni producent, aranžer i gitarist. U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri nastupao je diljem Hrvatske i na poznatim svjetskim pozornicama u suradnji s renomiranim hrvatskim i svjetskim glazbenicima. Glazbenik koji uživa i živi glazbu i koji svoju ljubav prema istoj uspješno prenosi na publiku.

Stoga dođite na glazbenu večer s glazbenikom čija glazba dotiče svakoga i govori sve jezike.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.