NIJE REAGIRALA “BOSANSKA STRANA” NEGO BOŠNJAČKI NACIONALISTI: Milanovićev nesvjesni pristanak na bošnjačku terminologiju

Kad Milanović kaže da mu se “živo fućka kako će reagirati bosanska strana” on nesvjesno pristaje na propagandu Sećije.Sarajevo naime već dulje vremena pokušava državu BIH koju su stvorila tri naroda predstaviti kao matičnu državu Bošnjaka, što momentalno implicira zaključkom da ona nije matična država Srba i Hrvata. Tako su bošnjačke partije “probosanske snage”. Srbi i Hrvati mogu osnovati partije s pridjevom “Bosanski” u nazivu no oni nikad neće biti “bosanske snage”

Prostorni rezultati hrvatsko-bošnjačkog sukoba i srpsko-bošnjačkog sukoba 1993. godine. ██ HVO ██ HVO osvojio od ARBiH ██ VRS ██ VRS osvojila od ARBiH u prvoj polovici 1993. ██ ARBIH ██ ARBiH osvojila od HVO ██ HVO - HZ Soli - bez oružanog sukoba. HVO se sam raspustio, teritorij preuzela ARBiH ██ HVO Bihać - bez oružanog sukoba. Skupa s ARBiH. ██ HVO Sarajevo - HZ Vrhbosna - bez oružanog sukoba. ARBiH prisilno ukinula HVO.
0

Kad Milanović kaže da mu se “živo fućka kako će reagirati bosanska strana” on nesvjesno pristaje na propagandu Sećije.Sarajevo naime već dulje vremena pokušava državu BIH koju su stvorila tri naroda predstaviti kao matičnu državu Bošnjaka, što momentalno implicira zaključkom da ona nije matična država Srba i Hrvata. Tako su bošnjačke partije “probosanske snage”. Srbi i Hrvati mogu osnovati partije s pridjevom “Bosanski” u nazivu no oni nikad neće biti “bosanske snage”.

Hoće se naprosto reći da Srbi i Hrvati nisu BH founding nations. 

Oni će uvijek biti smetnja, u državi koja je osmišljena kao prostor stalnog rata i ko fol potpisanog mira. Koji SDA nikad nije niti shvatila ozbiljno. Tek kao nastavak rata.

Bosansko je i Žepče, i Nikola Lovrinović (HDZBIH) je Bosanac, i Dodik je Bosanac , i Komarica, i Puljić, pa nitko od njih nije protestirao što RH odlikuje HVO generale.

Reagirala je samo bošnjačka strana. Ona koja javno o našem trošku i na razini države svake godine veliča Rasima Osuđenog.

Jer Rasim je bio “probosanska snaga” i svaki metak mu je državno ohaljanen.

Dakle Milanovićevi savjetnici, kad vad već plaćamo, budite toliko ljubazni i Prostor džihada ne nazivajte bosanskom stranom.

Zovite ih kako hoćete, proturski dio Bosne, arapski, saudijski, tekbir Bosnom. Al ne uzimajte nam Bosnu

Osim toga, nepristojno je da bosanskom stranom nazivate prostore koji su zabranili Ivu Andrića. A za ljubav Erdoganu i Orhana Pamuka.

I koji javno , čak i na američkoj N1 tvrde da mrtvo bosansko dijete , ako ga je ubila Armija BIH vrijedi manje nego mrtvo bošnjačko dijete, kad ga ubije bilo tko.

Vidite kako je surova zemlja u kojoj živimo i kakve parabole mi i danas moramo koristiti da se shvate neke stvari.

Al jebi ga, mi ustav ove ko fol države nismo niti pisali.

Napomena: Tijekom pisanja ovog teksta BIH je navodno  još postojala.

Izvor: poskok.info

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.