Novo izdanje Biblije u tri zanimljiva uveza

Kršćanska sadašnjost objavila je novo izdanje najpoznatijega hrvatskog izdanja Biblije, tzv. Zagrebačke Biblije u tri nova tvrda uveza. Ponuda je tako obogaćena s dva uveza u šarenom platnu (obično i šareno/srebrno) i s jednim u svečanim zlatno-crnom poliuretanu

0

 

Kršćanska sadašnjost objavila je novo izdanje najpoznatijega hrvatskog izdanja Biblije, tzv. Zagrebačke Biblije u tri nova tvrda uveza. Ponuda je tako obogaćena s dva uveza u šarenom platnu (obično i šareno/srebrno) i s jednim u svečanim zlatno-crnom poliuretanu.

Osuvremenjeno i zanimljivo novo ruho poznatog izdanja Zagrebačke Biblije bit će lijep dodatak kućnim bibliotekama, a šareni uvezi posebno bi se mogli svidjeti mladima, za koje mogu biti i prigodan dar uz primanje svetih sakramenata. Svečani zlatno-crni uvez, s pozlatom bočnih listova, namijenjen je svima onima koji cijene tradicionalniji izgled najvažnije knjige kršćanstva.

Ovaj prijevod Biblije, skupno djelo najboljih hrvatskih književnika i teologa bibličara, godinama osvaja srca vjernika koji se, čitajući ju i uz nju moleći, duhovno i kulturno izgrađuju. Glavni urednici ove Biblije Kršćanske sadašnjosti su Jure Kaštelan i Bonaventura Duda, a u priređivanju ovoga prijevoda Biblije usvojeni su kao polazišna točna rukopisni prijevodi: Mojsijevo Petoknjižje Silvija Grubišića, Psalmi Filiberta Gassa, ostali dijelovi Staroga zavjeta Antuna Sovića. Za Pjesmu nad pjesmama preuzet je prijevod Nikole Miličevića, a za Novi zavjet popravljeni prijevod Ljudevita Rupčića. Podjela teksta, naslovi i podnaslovi slijede uglavnom francuski prijevod La Bible de Jerusalem.

Biblija u tri nova uveza može se naći u knjižarama i web knjižari Kršćanske sadašnjosti po prihvatljivim cijenama (šareni uvezi 220 kn, svečani uvez 250 kn), a može se i naručiti putem e-maila (ks-prodaja@ks.hr) ili telefona.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.