pukovnik Mladen Jurković (Dubrovnik): Otvoreno pismo ministru Medvedu

U napadima sudjeluju svi neprijatelji hrvatske države, bili oni unutarnji ili vanjski, bili oni izdajnici ili veleizdajnici, koristeći se medijima koji su u većinskom vlasništvu neprijatelja naše Domovine. Smeta im vjera, smetaju im Crkve, smetaju im održavanja i priređivanja sv. Misa

Izvor: pixabay.com
0
Poštovani gospodine ministre Medved,
Neću vas persirati jer persiranje nije stvar kulture nego je stvar dodvoravanja. Dakle ministre Tomo, a i ostali iz Vlade RH., u posljednje vrijeme, a posebito unazad nekoliko dana otvorila su se čini se sva vrata pakla i zla u napadima na hrvatski narod i hrvatskog domoljuba od strane tifusara s Neretve, Kozare, Sutjeske, od strane jugokomunista, udbaša, kos-ovaca, partizanskih zločinaca, njihovih sinova i unuka u čemu najviše prednjače Titovi fašisti (zvani antifašisti). Uništavaju se hrvatske vrijednosti, uništava se Domovinski rat. Smetaju im branitelji, invalidi, heroji iz Domovinskog rata, obitelji poginulih i nestalih i td., a ne smetaju im partizanski zločinci-partizanske mirovine stečene na ubijanju Hrvata, oficiri JA i njihove mirovine, a vodili su zločinačke postrojbe u agresiji na Hrvatsku i mnoge druge grupacije, udruge neprijatelja Hrvatske koji iz državnog proračuna uzimaju novac.
U napadima sudjeluju svi neprijatelji hrvatske države, bili oni unutarnji ili vanjski, bili oni izdajnici ili veleizdajnici, koristeći se medijima koji su u većinskom vlasništvu neprijatelja naše Domovine. Smeta im vjera, smetaju im Crkve, smetaju im održavanja i priređivanja sv. Misa. Smeta im spomen i komemoracija komunističkih žrtava Križnog puta. Velika je urota protiv hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata što u napadima i optužbama kroz tu populaciju izdajnici i ljubitelji velikosrpske ideologije prikazuju Hrvatsku kao samog svog neprijatelja, a i navodnu opasnost za okruženje, pritom nastavljaju lažirati povijest hrvatskog naroda i lažno ga predstavljaju svijetu. Sve to čine gore navedene grupacije koje se mogu uokviriti u Titove fašiste (zvani antifašisti) na čelu sa zvijezdom petokrakom, koji su 1991. godine izvršili oružanu agresiju na Republiku Hrvatsku, a prije toga su desetljećima ubijali i zatvarali hrvatskog čovjeka. Protiv tog agresora smo se mi branitelji podigli i borili sa oznakama ZNG-e, MUP-a, HV, HOS-a i drugim pod kojim smo izvojevali pobjedu i obranili i stvorili Hrvatsku državu.
Ovi koji danas napadaju na hrvatska obilježja ljubitelji su petokrake pod kojom je opljačkana i spaljena Domovina, a narod poubijan i odveden u zarobljeništvo. Ovi Titovi zločinci danas žele preuzeti Hrvatsku državu kako bi ponovno krojili sudbinu hrvatskom narodu. Osobito se da primijetiti kad god neprijatelj progovori kroz velikosrpski rječnik većina domoljuba se povlači, zašuti i ne komentira takve izjave, a kamo li da se suprostave. Mi branitelji pobijedili smo te Titove zločince u Domovinskom ratu, a vi umjesto da održavate takvo stanje prihvaćate njihove napade, mijenjate suštinu i prilagođavate se objedima i napadima partizanskih zločinaca i njihovim idealima. Međutim, takvo ponašanje i takve izjave su vrlo opasne i vidljivo je da su kroz ovo vrijeme odmaka od Domovinskog rata učinile svoje i skoro vratile tifusarsko-partizanska pravila i mentalitet, a domoljubni braniteljski se pomalo istiskuje iz hrvatskog društva i šalje u ropotarnicu povijesti.
Na svaku tifusarsko-partizansku provokaciju kao što su bile ove zadnje u svezi HOS-ovih oznaka, ili one izjave u kontinuitetu kao što su Hrvatska je ustaška država, povampirene ustaše, zločinačka država Hrvatska i td., vi ne reagirate, dapače još šutite i ostavljate prostora za nove napade pri uništavanju Hrvata i Domovine. Nisu samo Milanovićeve izjave temelj ove zadnje hajke na Hrvatsku i njene branitelje. Iz tjedna u tjedan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu srpske “Novosti” unakazuju hrvatsku i njeno društvo. One gaje četništvo koje se u zbilji događa, a nikad nije bilo vaše prosvjedne note. Srpski maloumnici napadaju Hrvatsku na svakom koraku, a vi u Vladi ne reagirate. Tamo negdje kad netko obuče HOS-ovu majicu ili kaže za Dom spremni tad ste brzi u podizanju Prekršajnih prijava. Takve što štete Hrvatskoj i hrvatskom narodu hrani se milijunima iz proračuna i prešućuju se njihove gnusne napise i izjave. Kad god Pupovac napadne Hrvatsku da je ustaška, u Srbiji Vučić to amenuje. Neviđena i ne čuvena su takva ponašanja i ona su za svaku osudu. Ne postoji pomisao, a kamo li da bude stvarnost da se ministar branitelja ograđuje od svoje pobjedničke vojske ili njihovih izjava. To očito postoji samo u Hrvatskoj.
S toga, ne optužujte hrvatske branitelje i ne ograđujte se od njih i njihovih djela jer naša Domovina nije ničija privatna prćija, ona je stvorena na krvi hrvatskog domoljuba i nema nikakve veze, a kamo li dodira s tifusarsko-partizanskim zločincima. S toga, mi branitelji s Juga Hrvatske dajemo svaku potporu hrvatskim domoljubima u nastojanju očuvanja naše Domovine Hrvatske.
Uz poštovanje,
Predsjednik Zbora narodne garde Dubrovnik
pukovnik, Mladen Jurković
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.