Robert Hajtić (HSP): Dolaskom SDP-a na vlasti 2001. godine porastao je broj partizanskih mirovina za nevjerojatnih 6000!

Državni zavod za statistiku kaže da u Hrvatska ima 39.611 živih sudionika NOB-a koji primaju mirovinu. Ako pogledamo popis stanovništva, po kojem je u Hrvatskoj svega 11. 578 živih muškaraca starijih od 85 godina, pitanje je ima li uopće živućih partizan koji primaju mirovinu. Jer, ako je išao u rat s 18 godina, danas je napunio 95 godina!A Hrvatska za partizanske mirovine godišnje izdvaja 1,4 milijarde kuna!

Izvor: pixabay.com
0

 

Hrvatska Vlada, ako se tako može nazvati za poboljšanje demografske slike Hrvatske ne mari, ali zato uredno isplaćuje milijarde za partizanske nasljedne mirovine od kojih je najmlađi partizan, koji uredno prima mirovinu, star 14 godina! Iako ovo zvuči tragikomično, zakon omogućava nasljeđivanje partizanskih mirovina suprugama, djeci, unucima, pa čak braći i sestrama!

Zakon je preuzet iz Jugoslavije i do današnjeg dana nije promijenjen.

Državni zavod za statistiku kaže da u Hrvatska ima 39.611 živih sudionika NOB-a koji primaju mirovinu. Ako pogledamo popis stanovništva, po kojem je u Hrvatskoj svega 11. 578 živih muškaraca starijih od 85 godina, pitanje je ima li uopće živućih partizan koji primaju mirovinu. Jer, ako je išao u rat s 18 godina, danas je napunio 95 godina!

A Hrvatska za partizanske mirovine godišnje izdvaja 1,4 milijarde kuna!

Usporedbe radi, Drugi svjetski rat završio je prije 73 godine, a Domovinski rat je okončan prije 23 godina. Braniteljske mirovine jedne su od onih koje često podliježu revizijama, provjerama i kontrolama, a sve kako bi se našao koji lažni invalid.

Ali nitko ne poteže pitanje partizanskih mirovina čiji aktivisti, tzv.antifašisti, osnutkom svoje lige u Hrvatskoj, vrlo snažno zastupaju interese partizanskih mirovina, nemilice gazeći po tekovinama koje su nam iznjedrili hrvatski branitelji. Dvadeset sedam godina nakon neovisnosti, Hrvatska isplaćuje mirovine partizanima koji su 1945. izvršili holokaust nad nenaoružanim hrvatskim narodom, ne štedeći ni starce, žene i djecu.

Potpuno je jasno da su ovdje u pitanju milijarde koje se izdvajaju za partizanske zločince, a HDZ-ova i SDP-ova vlada, koje su vodile državu, godinama u dužničkom ropstvu drže preko 300 tisuća ovršenih hrvatskih građana nakon što su ih u privatizaciji opljačkali i ostavili bez posla.

Postoje nevjerojatne informacije uspoređujući partizanske mirovine sa mirovinama stradalnika Domovinskog rata. Iz prikaza “Izvješća o rezultatima ostvarenja aktivnosti i projekata u financijskom planu Ministarstva branitelja”, vidljiv je podatak da su glavni teret socijalnog zbrinjavanja zapravo partizani i bivši oficiri JNA, a ne stradalnici Domovinskog rata.

Prema podacima, dolaskom SDP-a na vlasti 2001. godine porastao je broj partizanskih mirovina za nevjerojatnih 6000!!!

No, to ništa nije sporno članovima saveza antifašista Hrvatske, čiji je predsjednik, Franjo Habulin rođen 12 godina nakon Drugog svjetskoga rata. Kako bi objasnili milijarde kuna izvučenih iz državnog proračuna, antifašisti lažno “pakiraju” partizane među građane ove zemlje koji su nakon Drugog svjetskoga rata odradili cijeli radni staž. Tako nešto je nemoguće, ako se uzme u obzir postotak onih koji primaju mirovine, a da uopće nisu bili u partizanima. Uz to, nejasno je koji je točno staž odradio najmlađi korisnik mirovine rođen 2003. godine, koji još nije ni punoljetan…

Današnji korisnici partizanskih mirovina, ako su išli sa 18 godina u rat (rođeni 1923.) i ako su živi, danas imaju 95 godina!A prosjek korisnika koji uživaju partizanske mirovine je kao da su svi išli u rat sa 5 godina.

Zato ne treba čuditi što je bilo i dosta brzinskih ženidbi s rodbinom kako bi mirovina ostala u obitelji. Tako se jedan korisnik partizanske mirovine neposredno prije smrti oženio sestričnom kako bi ona mogla uživati u mirovini.

Dosta je ovog partizanskog zuluma prema hrvatskom narodu. Hrvatskom upravljaju partizanska djeca, koji su Hrvatsku protuustavno pretvorili u privatnu korporaciju. Hrvatskom upravljaju sluge čiji su očevi, stričevi, ujaci, rođaci… 1945. izvršili genocid nad hrvatskim narodom.

Uništili su tvornice, proizvodnju, da bi nas doveli u dužničko ropstvo, prodali su Slavoniju, truju nas genetski modificiranom hranom.

Oteli su nam vode, šume, uveli istospolne zajednice, ratificirali Istanbulsku konvenciju da bi uveli sotonski rod, pljuju po naš narodu,vjeri, Isusu….

Nema kraja zlodjelima partizana, od djedova i očeva, do djece i unuka.

Od njih nije bilo milosti 1945-e, nema je ni danas, neće je biti ni sutra.

 

HSP podružnica Veliki Grđevac
Robert Hajtić, predsjednik

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.