Universitas Studiorum Catholica Croatica: Veronika Novoselac prva studentica na HKS-u s dvjema diplomama različitih odjela

Veronika Novoselac prva studentica na HKS-u s dvjema diplomama različitih odjela

0
Veronika Novoselac prva studentica na HKS-u s dvjema diplomama različitih odjela
Studentica Veronika Novoselac s Odjela za komunikologiju obranila je u petak 27. studenoga diplomski rad „Portretiranje društveno-povijesnih zbivanja kroz karikaturu Vjesnika u 1986. i 1992.“ pod mentorstvom doc. dr. sc. Krunoslava Novaka. Novoselac je, naime, diplomirala na Odjelu za povijest HKS-a 2017. te tako sada postala prva studentica na HKS-u s dvjema diplomama različitih odjela.
Ova Virovitičanka i magistra povijesti diplomski je studij Komunikologija, smjer Znanstveno istraživanje medija i odnosi s javnošću, upisala 2018. na HKS-u. Bila je suurednica i suvoditeljica emisije „Budimo mladi“ na Hrvatskome katoličkom radiju, suosnivačica sveučilišnoga Kluba studenata komunikologije PRotagonisti, članica uredničkoga kolegija sveučilišnoga lista Kompas te vokalne skupine A Clapella.
Sudjelovala je u organizaciji, realizaciji i animiranju raznih nacionalnih, međunarodnih te sveučilišnih događaja i projekata, a zbog akademske je izvrsnosti, uz niz sveučilišnih priznanja, nagrađena Rektorovom nagradom. Volonterka je Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu u kojem, u okviru projekta Djeca medija, drži predavanja iz medijske pismenosti.
U ime akademske zajednice Hrvatskog katoličkog sveučilišta čestitamo kolegici Veroniki i želimo joj puno uspjeha i obilje Božjeg blagoslova u daljnjem radu!
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.