Vice Vincent John Batarelo (Vigilare): Čavoglave su krive za sve… !?

Nekolicina huligana se potuku na Braču, i od jednom pjesme Marka Perkovića Thompsona su krive za to??? A tko optužuje? Tko drugi nego Milorad Pupovac. Ajmo ostaviti etničke pripadnosti sa strane. Etničku pripadnost najviše promovira sam Pupovac. Ali u biti on je obični marksist koji kao svi ljevičari izvorno ne može smisliti domoljublje, tradiciju i konzervativnost

0

 

Nekolicina huligana se potuku na Braču, i od jednom pjesme Marka Perkovića Thompsona su krive za to??? A tko optužuje? Tko drugi nego Milorad Pupovac. Ajmo ostaviti etničke pripadnosti sa strane. Etničku pripadnost najviše promovira sam Pupovac. Ali u biti on je obični marksist koji kao svi ljevičari izvorno ne može smisliti domoljublje, tradiciju i konzervativnost.

To što on ima određenu etničku pripadnost mu dobro dođe te već desetljećima ima “uhljeb” status i to nigdje drugdje nego u Hrvatskom saboru.

Uz to njegove novine Novosti (govor mržnje par excellence) “dobivaju” iz proračuna 11 milijuna kuna (naš porezni novac). Zamislite da stvorite neku udrugu ili novine, portal i godišnje “dobivate” 11 milijuna kuna!!! 
Kao i Pupovac to je marksističko i jugoslavensko žutilo koje sustavno radi protiv hrvatskog patriotizma i tradicije.

I što je sa šizofrenom ponašanje HDZ-a? HDZ na svom skupu u časti Frau Merkel pušta Thompsonovu “Lijepa li si” a sada koalicijski partner bezobrazno okrivljuje Thompsona za šoru huligana na Braču? E, sada, tko vodi ovu Vladu, Pupovac ili Plenković? Što radite budale od nas?

Stvar je slijedeća: Thompson održava zdravo domoljublje u Hrvatskoj, naročito među mladima koji to ne dobivaju u školama. On ima podršku većina naroda. Njegovi koncerti su prepuni ljudi koji vole njegove pjesme i javno izražavanje domoljublja (“kako nazadnjački…”). Ova činjenica da mladi Hrvati vole Thompsonovu glazbu strašno smeta ljevičare, marksiste i militantne sekulariste kao što je Pupovac i mlakušne eurokrate kao Plenković (“ne bi se štel zamjeriti nikome”), te oni stalno “iznose” neke dokaze da je Thompson “fašista” (tipična antifa retorika) a licemjerno druge političare opraštaju (jel da Stipica, sjećam se tebe i tvoje ustašovanje po Australiji…) i uveličavaju (kao diktatora Tita).

Ajde političari… ili potpuno zabranite Thompsona ili pustite čovjeka da slobodno pjeva gdje i kada želi u Hrvatskoj (Pula-arena, Arena Zagreb, Rijeka… itd.), te ga branite izvan granice Lijepe naše.

A Pupovcu i njegovim leftardima u Novosti treba uskratiti naš porezni novac (da vidimo kako bi tada opstali!) i dati drugima u njegovoj etničkoj skupini koji će raditi na održavanje svojih tradicija i integraciju u Hrvatskoj.

 

facebook status

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.