Antun Babic: PLENKOVIĆ NEZAUSTAVLJVO MARŠIRA PREMA KONAČNOM CILJU – UNIŠTENJU SAMOSTALNE HRVATSKE DRŽAVE I STVARANJU NOVE JUGOSLAVIJE

Više ni sam ne znam koliko sam puta u zadnjih pet godina napisao da smo mi Hrvati politički totalno nepismen narod. Ne tako rijetko, zbog tog mog zaključka bio teško napadan i kritiziran od strane tzv. velikih domoljuba

Izvor: pixabay.com
0

 

Više ni sam ne znam koliko sam puta u zadnjih pet godina napisao da smo mi Hrvati politički totalno nepismen narod. Ne tako rijetko, zbog tog mog zaključka bio teško napadan i kritiziran od strane tzv. velikih domoljuba.

MILANOVIĆ – VUK U JANJEĆOJ KOŽI

U tom kontekstu ništa se nije promijenilo ni nakon što je Kolinda Grabar – Kitarović izgubila predsjedničke izbore, a na Pantovčak dolazi Zoran Milanović – vuk koji je trenutno navukao janjeću kožu. Hrvatskom danas u cijelosti vladaju učenici perverznjaka i izdajnika Mate Granića. To su kadrovi zbog kojih me Granić 1994. gurao i na prijevaru izgurao iz Ministarstva vanjskih poslova.

No tema ovog komentara je Andrej Plenković, koji je danas daleko najveća opasnost za opstanak Hrvatske i hrvatskog naroda, na što sam također barem sto puta upozorio u zadnje tri godine.

PLENKOVIĆ JE JOŠ JAČE ZAVLADAO HDZ-OM NAKON GUBITKA PREDSJEDNIČKIH IZBORA

U svakoj demokratskoj državi na svijetu, predsjednik stranke čiji je kandidat izgubio predsjedničke izbore, dao bi odmah nakon izbora ostavku na dužnost predsjednika stranke, a vjerojatno i predsjednika Vlade. Međutim, u Hrvatskoj to pravilo ne vrijedi. Dapače, nakon predsjedničkih izbora i dolaska Milanovića na čelo države. Plenković je još jače zavladao ne samo HDZ-om, nego i cijelom državom. Naime, sva vlast u Hrvatskoj u rukama je predsjednika Vlade i najjače stranke.

Zašto je tako. Odgovor je jako tužan, ali i vrlo jednostavan. Hrvatski je narod utonuo u duboki mazohistički san, a u HDZ-u, nema niti jednog vodećeg člana koji je spreman žrtvovati sebe i svoju fotelju za spas, kako HDZ-a, a, što je još važnije, hrvatske države. Gdje su sada Miljan Brkić, Ivo Stier, Miro Kovač, Ivan Penava i drugi? Uvukli su rogove koje su samo malo pustili u izbornoj noći nakon što je postalo jasno da Kolinda Grabar – Kitarović gubi.

Andrej Plenkovićje sve njih još jedanput pokorio i smije im se u brk, s porukom. Ne, ja nisam kriv, ja ne odlazim s mjesta predsjednika HDZ-a. Kriv je hrvatski narod, tj. krivi su bivši glasači HDZ-a u Slavoniji, koji su se iselili u Irsku i druge države. Čovjeku da pamet stane. Ali to je činjenica i ništa se u HDZ-u neće promijeniti do slijedećih parlamentarnih izbora.

NAKON SLIJEDEĆI IZBORA – KOALICIJA HDZ-a i SDP-a

Naime, Plenković će učiniti sve što može da se održi na čelu HDZ-a do parlamentarnih izbora, na kojima HDZ-e neće dobiti dovoljno saborskih mjesta, ali će ipak dobiti dovoljno da se bez HDZ-a neće moći sastaviti stabilna Vlada. Drugim riječima, koliko zbog oportunizma, toliko i zbog svjetonazorski sličnog programa, Hrvatska će prvi puta nakon stvaranja samostalne hrvatske države dobiti vladajuću koaliciju u kojoj će biti dvije stranke, “Tuđmanova” Hrvatska demokratska zajednica i “Račanova” Socijaldemokratska partija. Naravno, bit će to zadnji udarac u lijes u kojem će se nalazi hrvatska država, koju je hrvatski narod izborio u krvavom i obrambenom Domovinskom ratu od 1991. do 1995.

HRVATSKI DOMOLJUBI SU RASTEPENI I BEZ DOVOLJNO POLITIČKI ISKUSNIH, SPOSOBNIH I POŠTENIH VOĐA

U zadnjih pet godina osobno sam poslao više poruka o potrebi zajedničkog nastupa i organiziranja iskrenih hrvatskih domoljuba, nego svi tzv. razvikani hrvatski političari – domoljui, od Hasanbegovića, Zekanovića, Tomašićke, Sačića i bezbroj drugih, poznatijih ili manje poznatih. Svi su redom ignorirali, pa i ismijavali te moje poruke, osim nekoliko tjedana prije parlamentarnih izbora, kad je sve već bilo jako kasno.

Pojavnom Škore i njegovim odličnim rezultatom u prvom krugu predsjedničkih izbora porasla je nada da bi se ipak nešto moglo promijeniti u međusobnim odnosima između silno ambicioznih malih vođa u malim grupacijama. No to je još uvijek na vrbi svirala. Svi se javno zaklinju da su spremni surađivati sa Škorom, ali pod uvjetom da u toj koaliciji ne bude ovaj ili onaj drugi. Još nisu svjesni katastrofalnog stanja i opasnosti koja prijeti Hrvatskoj i hrvatskom narodu. To je prava tragedija.

MIROSLAV ŠKORO ČEKA, NISAM SIGURAN D JE TO PAMETNO

U međuvremenu, Miroslav Škoro čeka da se malo slegne prašina. Možda je to i mudro. Osobno nisam siguran. Vrijeme brzo odlazi i lukavi Plenković mogao bi ići na prijevremene izbore i ponovno zateći onaj dio hrvatskih glasača koji vide zlo koje taj Briselska sluga radi nama Hrvatima. Možda bi bilo dobro poslušati onu staru narodnu izreku: “Željezo se kuje dok je vruće”.

Kolinda Grabar -Kitarović je izgubila, i nakon inauguracije Zorana Milanovića nitko više je neće ni spominjati. Kako je radila tako je i prošla. Možda će netko reći da sam zajedljiv, ali na kraju ipak moram upitati moje brojne kritičare, posebice one u Australiji, i one koji su me zbog KGK teško napadali, vrijeđali i optuživali: ŠTO KAŽETE SADA?

facebook status

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.