Bravo Hrvatine: Jebemo vas preko 20 godina a vi nam opet dajete glas, koje ste vi budale!

I tako je to - kakav narod takva mu i vlast. U Europu ide balavi sinovac s babom Šujicom („Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko, stvori ih. I vidje Bog što je učinio, i bijaše dobro. Tako bude večer, pa jutro - dan šesti.“). Ovo su riječi iz Svetog Pisma na koje je HDZ pljunuo usvajnjem konvencije iz Istanbula. Ali licemjeri - katolici glasuju do groba za ove (SKH, KPJ).

Izvor: pixabay.coom
0

 

I tako je to – kakav narod takva mu i vlast. U Europu ide balavi sinovac s babom Šujicom („Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko, stvori ih. I vidje Bog što je učinio, i bijaše dobro. Tako bude večer, pa jutro – dan šesti.“). Ovo su riječi iz Svetog Pisma na koje je HDZ pljunuo usvajnjem konvencije iz Istanbula. Ali licemjeri – katolici glasuju do groba za ove (SKH, KPJ).

Ide i onaj lažov koji Trpinjske ceste nije niti vidio, podrumaš Predrag. A poseban šlag na tortu je prolazak partije Valtera Frege, babe Taritaš i osuđenog sitnog lopova koji je pajserom razvljivao aute i krao ljudima kazetofone, Kreše Beljka koji vodi stranku (pljunite mi u usta ako lažem), velikog Stjepana Radića. Ostat će upisano u knjige da je Uljanik (osnovan 1856. od Austro-Ugarske) ugašen pod vladavinom Valtera Flege. Baba Taritaš je varala jadni narod u Gunji prodajući jeftine kineske četke za WC po cijeni iznad 200 kuna. Ako večeras budete čuli nekakav čudni zveket, nemojte se bojati – to se ludi hrvatski idealisti okreću u grobu. Da je ovo hrvatska država, a ne komad “regiona” za prvo mjesto bi se borili Hrvatski Suverenisti i Neovisni za Hrvatsku, a ne ovaj jad i bijeda. (Lijevo i desno krilo iste partije kaže: “Jebemo vas preko 20 godina a vi nam opet dajete glas, koje ste vi budale”).

No da ne kukam dalje, jer čiča Žarko nam je sve “lepo” objasnio. Ovakav omjer glasovanja (manje-više) bit će i iduće godine. Dakle, uz veliku koaliciju i priključenjem ostalog krpeljskog otpada i klimavaca put ka mijenjanju ustava je otvoren i kruna svega će biti stvaranje treće Jugoslavije. Živi bili pa vidjeli. Bravo Hrvatine! Kad vam jednom dođe iz guzice u glavu, bit će kasno! Aferim Milorade! – Ostaješ u sedlu.

 

Autor: Posavski Vremeplov, status s facebook profila

Design: DraženZetić

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.