Buco – samohrani otac četvero djece treba našu pomoć!

0

Portal Biram DOBRO u svom kratkom vremenu postojanja pokazao je, ponajprije nama koji ga uz Vašu pomoć i podršku gradimo, da DOBRO nema alternativu i da se DOBRO uvijek prepoznaje. Naša Domovina, iako često stavljana na zadnja mjesta raznih ljestvica materijalnog bogatstva, ima ono najvrednije i najveće bogatstvo – DOBRE LJUDE koji vjeruju i spremni su se žrtvovati za DOBRO. To se izuzetno dobro može vidjeti u humanitarnim akcijama koje se organiziraju.

U našoj misiji razvoja portala, želja nam je da osim informiranja, budemo i mjesto konkretnog zauzimanja za ljude u njihovim materijalnim potrebama. Stoga Vas pozivamo da se uključite u akciju pomoći samohranom ocu Buci koji živi u Rijeci, europskoj prijestolnici kulture, u stanu kojeg je dobio na korištenje od grada, no u krajnje derutnom i nefunkcionalnom stanju po pitanju svih instalacija i drugih uvjeta po zdravlje i sigurnost. Sve se može vidjeti u slikovnim prilozima. Majka djece ih je napustila. Djevojke imaju 17, 14 i 12 godina, a najmlađi 9 godina. Buco ne radi i nema načina pomoći svojoj djeci.

Čitateljica našeg portala Barbara Brezac Benigar javila nam je za Bucu i pokrenula je humanitarnu akciju. Našla je građevinare, električare, vodoinstalatere i keramičare koji će volonterski napraviti svoje usluge. No, da bi radovi mogli započeti, potrebno je prikupiti sredstva s kojima će se osigurati materijal, građa i drugo.

S obzirom na to da naša čitateljica nema udruge preko koje bi mogla skupljati novac, ustupila je svoj broj bankovnog računa za prikupljanje sredstava za potrebe gradnje i sanacije.

Provjerili smo sve informacije i jamčimo da nije riječ o prijevari nego iskrenom nastojanju da se pomogne ocu četvero djece kojemu socijalne službe prijete oduzeti djecu.

Svi koji žele pomoći, sve dodatne informacije mogu dobiti od naše čitateljice Barbare na broj mobitela: ‎098 505 470.

Uplate za potrebe gradnje i sanacije:
IBAN : HR6623600003239292745
Vlasnik računa: Barbara Brezac Benigar
Adresa: 51000 Rijeka
Svrha uplate: dar

Pozivam Vas da se i sami uvjerite i da ako možete pomognete. Hvala svima! Mi ćemo pratiti akciju i izvještavati Vas o tijeku akcije.

Zvonko Franc,
glavni urednik

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.