Gdje prestaje razum tu počinje hrvatska stvarnost!

DA LI JE NETKO ČUO DA JE HRVATSKU NAPUSTIO KOJI ODVJETNIK, SUDAC, JAVNI BILJEŽNIK, SOCIJALNI RADNIK, POLITIČAR ILI VLASNIK UDRUGE?

Izvor: pixabay.com
0

 

DA LI JE NETKO ČUO DA JE HRVATSKU NAPUSTIO KOJI ODVJETNIK, SUDAC, JAVNI BILJEŽNIK, SOCIJALNI RADNIK, POLITIČAR ILI VLASNIK UDRUGE?

Sve do jednog profesionalni borci za “ljudska prava”!

U HRVATSKOJ udruge cvatu kao gljive poslije kiše te ih trenutno ima preko 50 tisuća!

U proračunu za 2019 je osigurano preko 2 milijarde kuna!?!

Izvor: pixabay.com

Poštovani prijatelji porobljeni Hrvati dužan sam kako nama koliko nas još ima tako i svekolikom Hrvatskom kršćanskom puku obznaniti “BRUTALNU ISTINU” o kojoj šute svi mediji i nitko to ne želi prenijeti, pazite NIJEDNE NOVINE I NITI JEDNA TELEVIZIJA KOJE CENZURIRAJU NAŠE IZJAVE O RADU UDRUGA I BORACA ZA LJUDSKA PRAVA TE NAM BLOKIRAJU I IZBACUJU TEKSTOVE NISTE ČULI DRUGU STRANU PRIĆE☝️

Naime “Gospođe” (ako ih se gospođama uopće može nazvati a nazvat ću ih tako radi kršćanskog i Kristova nauka kojim sam učen i odgojen);

RADOJKA BORIĆ,
BOJANA GENOV,
MIRJANA MIRT;

Tobože aktiviskinje u “zaštiti prava obitelji, žena i dijece” koje sisaju stotine miliona preko svojih udruga iz našeg državnog proračuna svake godine a naročito još veće iznose ratifikacijom “ISTANBULSKE KONVENCIJE” recite molim vas javnosti koliko puta ste kontaktirale pertučenu curu iz Zadra u slučaju DARUVARAC za koji se čulo diljem svijeta a ne samo u Republici Hrvatskoj na što su se svi zgražali pregledavajući snimku te brutalnosti batinanja jednog monstruma prema slabašnoj djevojci?!
Koji oblik pomoći kroz svoje udruge ste ponudili nesretnim ovršenim obiteljima za Uskrs i napuštenoj djeci po državnim domovima (PRAVNU, PSIHOLOŠKU ILI MOŽDA FINANCIJSKU)?!

 

Izvor: pixabay.com

NIKADA SE NISTE NIKOME JAVILI I NISTE IM PONUDILI NIKAKVU POMOĆ A UZELI STE SI ZA PRAVO OBMANJIVATI JAVNOST O LIKU I DJELU VAŠIH UDRUGA! ☝️😡

Niste jer tim nesretnim Hrvatima je pokojni otac bio dragovoljac domovinskog rata i logoraš kninskog kazamata za vrijeme srbočetničke agresije na Hrvatsku u kojoj je branio ovo sveto Hrvatsko tlo i naš narod od najezde Pupovčeve braće u naše domove i njima sličnima koji su stali uz oružje za vrijeme domovinsko-obrambenog rata na stranu agresora!

Kada je ratni snimatelj ratnog zločinca Ratka Mladića Zoran Erceg narušavao javni red i mir na otkrivanju spomenika prvom Hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu izgovarajuči riječi; “Franjo Tuđman je ratni zločinac” vidi ista ta Radojka Borić je osjetila moralnu i ljudsku obvezu ponudit sve oblike pomoći čovjeku koji narušava javni red i mir, krši Hrvatske zakone a isti taj prekršitelj uzima u usta ime te nesretne djevojke točnije zlorabi njezino ime i njezinu muku i kalvariju koju je proživjela isključivo kako bi ispao dobrotvor i dušebrižnik a nije se nikada sjetio toj svojoj “dobroj prijateljici i poznanici Radojki Borić” natuknut i napomenut da se javi nesretnoj djevojci te da joj ponudi pomoć koja joj je itekako prijeko potrebna!

Izvor: pixabay.com

Isus Krist koji vama gospodo aktivisti toliko smrdi i zaudara a nama kršćanima i vjernicima daje toliki duhovni mir i nadu u bolje sutra te osigurava vječni život kod Oca nebeskog sljedeći njegov nauk takve poput vas naziva “LAŽCIMA I LICEMJERIMA” i upravo ovog trenutka to sada sa punim pravom po Kristovu nauku kažem i ja jer to govore činjenice i vaša djela!

Sramite se svojih riječi, djela i nečinjenja a meni malom i poniznom čovjeku, poniznom slugi Božjem i Kristovu učeniku će uvjek biti na ponos, čast i slavu pratit ljude i njihova djela točnije rodoljube, vjernike i heroje domovinskog rata te mnogih drugih i stat ću uvjek kako u njihovu obranu tako i u obranu slabijih kada god to bude potrebno a vas takozvani aktivisti i vaša nedjela sa prezirom odbacujem i poručujem;

NEKA VAS JE GOSPODO SRAM I STID VAŠIH NEDJELA TE SE UHVATITE POSLA ZA KOJI STE DEBELO PLAĆENI IZ DRŽAVNOG PRORAČUNA…

U 2019 godini po državnim domovima i starateljskim obiteljima ima preko 16 tisuća nezbrinute djece bez roditelja!

“Ovakvu poslovnu filozofiju udrugama kao neprofitnim organizacijama koje ne plaćaju porez su omogućile državne institucije koje ne nadziru trošenje doniranih proračunskih sredstava, a nisu ni utvrdile normative za pojedine vrste rashoda financija. Interesantno je da na stranicama državne revizije nismo mogli pronaći ni jedno izvješće koje se odnosi na poslovanje udruge, od kojih neke imaju milijunske prihode drže poznate kafiće ili čak nogometne klubove. Držimo da nije svrha postojanja neprofitnih organizacija da troše proračunska sredstva i svojih prihoda na rashode svojih zaposlenika i rashode za intelektualne i osobne usluge nego su dana namjenski za pomoć hrvatskom narodu. Na temelju kratke analize koju smo prezentirali čini nam se da je došlo vrijeme da poslovanje udruga ispita državna revizija”.

 

Izvor: pixabay.com

Struktura donacija udruga je također zanimljiva. Tako na proračun pada iznos veći od svih ostalih donacija zajedno. Iznos dotiranja iz proračuna za udruge je za 2018 otprilike 2.177.180.415 kuna. Daleko iza se nalaze donacije od inozemnih vlada i međunarodnih organizacija koje iznose oko 448 milijuna kuna. Dok donacije građana iznose otprilike nešto manje od 68 milijuna kuna.

Kada će ova država ili udruge donirati jednu kunu potrebitom i gladnom građanu a ne kupovati vile i puniti svoje vlastite privatne džepove?

Tamo gdje prestaje razum tu počinje hrvatska stvarnost!

 

Izvor: https://www.facebook.com/emisija.konflikt

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.