Imaju li Hrvati pravo na nacionalnost?

Foto: turizam-trakoscan.hr
0

Našu nacionalnost se izvrgava čak i kritikama Evrope, koja nam o tome šalje “moralne lekcije”, koje nemaju smisla. To je pomognuto od pro-globalističkih (u nastavku novo komunističkih nastojanja).

Pravo na nacionalnost imaju svi narodi, a to je pripadnost grupi u kojoj smo mi ljudi rođeni, a koja ima dugo povijesno zajedništvo bazirano na svim pozitivnim prilagodbama na prirodu kraja i narodnih običaja u svrsi preživljavanja.

Elementi kritike naše nacije su bazirani na potpuno netočnim podacima da smo narod “pro nacističkih namjera”!

Kao dokaz da nismo „narod opasnih namjera“ stoji činjenica da naš narod nije nikada napadao druge narode, niti pokušavao osvajati tuđe teritorija, kroz cijeli period svoga postojanja od 1400 godina, već se isključivo branio od agresora!?

Na žalost isti ti Europejci sudjelovali su u nametanju “pravila” po kojem jedino naš dio države – Hercegovina, nakon pada Osmanskog carstva nije bio vraćen matici domovini, kao svi ostali prethodno okupirani dijelovi okolnih država. Nama je jednostavno odsječena Hercegovina, a to je veliki dio Hrvatske, bez ikakvog poštivanja moralnih i ljudskih prava stanovnika toga kraja.

U povijesti naše nacije, nije bilo osvajanja kolonija, a Dubrovnik je donio i prvi zakon protiv sudjelovanja u prijevozu robova (po narudžbama robovlasnika), jer se to smatralo već tada povredom Božjih zakona u odnosu na ljude.

Dakle, tko nam može dijeliti “moralne prijekore”, u nastojanju da konsolidiramo naše redove u borbi za preživljavanje, pred nasrtajima grubog razarajućeg kapitalizma, koji se odrekao ljudskih vrijednosti?!

Naravno da ljevica na to nema pravo, jer se nikad nisu odrekli pogubnog djelovanja njihovih prethodnika koji su si uzimali za pravo ubiti svakoga tko im je smetao u nametanju svoje vlasti?!

Takovim “elementima” unutar i van naše domovine, smeta svako ujedinjenje naših ljudi, u naporima ostvarenja boljitka života u Hrvatskoj, čime bi se zadržalo našu mladež u domovini, bez da  moraju “trbuhom za kruhom” po cijelome svijetu.  Svaku optužbu naše nacionalnosti, osobno smatram “namjerom genocida”, koja se i dalje provodi u svim ugroženim krajevima gdje žive Hrvati od stoljeća 7. ( dakle već 1400 god).

* Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima osobni su stavovi autora i ne izražavaju nužno stav redakcije biramdobro.com portala.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.