Milan Vrkljan: Članovi privilegirane komunističke mladeži guraju hrvatsko društvo u propast

I dok se hrvatsko društvo demografski, socijalno i financijski raspada banke su ostvarile ogromne profite. Jedan od naj sramotnijih profita banaka ostvaruje se na 220 tisuća ovršenih hrvatskih obitelji. Preko 85% ovršenog duga odnosi se na nemogućnost naših sugrađana da plate struju, vodu i plin u domaćinstvu. I dalje nema nikakve reakcije vlasti na 300 tisuća Hrvata koji su morali napustiti svoje domove

0
Članovi privilegirane komunističke mladeži guraju hrvatsko društvo u propast
Kraj je 2020. godine, hrvatsko društvo bilježi novo posrtanje. Ovih dana Hrvatska narodna banka objavila je da je bruto inozemni dug u posljednjih godinu dana narastao za 220 milijuna eura. Dug samo u zdravstvu nazaustavljivo raste i skoro je dvije milijarde eura. U isto vrijeme naše najveće banke, u stranom vlasništvu, prošle su godine zaradile skoro 350 milijuna eura.
I dok se hrvatsko društvo demografski, socijalno i financijski raspada banke su ostvarile ogromne profite. Jedan od naj sramotnijih profita banaka ostvaruje se na 220 tisuća ovršenih hrvatskih obitelji. Preko 85% ovršenog duga odnosi se na nemogućnost naših sugrađana da plate struju, vodu i plin u domaćinstvu. I dalje nema nikakve reakcije vlasti na 300 tisuća Hrvata koji su morali napustiti svoje domove.
Vlada na čelu sa Plenkovićem dala je zakonski okvir za pljačku stoljeća. U isto vrijeme Vlada ne reagira na jasan kriminal u aferama vjetroparka Krš Padanje, pljačku HZZO -a od osiguravajućih kuća ili aferu Slovenska. Porezno se pogoduje tvrtkama bez ijednog zaposlenog ali sa prometom od 23 milijarde kuna!!!
Ima li kraja i kad je doći kraj.
Jedini tko može zaustaviti taj kriminal su birači na izborima. Uvijet je da na izbore izađe onih 52% naših sugrađana koji do sada nisu izlazili na izbore i tako ostavljaju hrvatsku državu u rukama kriminalaca a sebe na njihovu milost ili nemilost.
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.