Lažete efendija Džaferoviću, efendija Komšiću besramno lažete!

Mudžahedini su najveće zlo proisteklo iz posljednjega rata, oni i dalje žive u BiH, a pojedini njihovi zapovjednici, poput Sakiba Mahmuljina i Šerifa Patkovića, bili su, ili su i danas, visoko pozicionirani dužnosnici bošnjačkih političkih stranaka, posebice u SDA

0
Te divane kojim vi pokušavate prikriti islamizaciju Bosne možete pokakati i ostaviti u ćenifi! Istina je da ste sve što ste izgubili od Srba oteli Hrvatima! Pa vam ni to nije dosta nego sustavno obespravljujete malobrojni Hrvatski korpus u BiH!
Uskraćujete im pravo na život i opstojnost!
Ako mislite da smo zaboravili stravične zločine koje su počinili pripadnici postrojbi El Mudžahid gadno se varate! Možete vi telaliti po svome ali istina je nešto drugo, zanijekati ne možete da su prvi Mudžahedini stigli na samom početku rata u BiH, a Rasim Delić ih je svrstao u Treći korpus Armije BiH ili da budem preciznija ulaze u sastav Sedme muslimanske brigade a popularno su ih zvali ALLAHOVA VOJSKA!
Zapovjednik im je bio Abu el-Ma’ali (Abdelkader Mokhtari), a danas je u Afganistanu, kao jedan od vojnih zapovjednika Al-Kai’de u toj zemlji. Abdel Aziz Barbados, je rekao jedne prilike da je odred El Mudžah vojno povezan s bosanskom vladom i pod zapovjedništvom Oružanih snaga! Bio tada i ostao i danas dan!
Slobodno me napadnite a ja ću dokazati da govorim istinu!
Ti pripadnici kojekakvih islamističkih skupina i terorističkih organizacija su u prvom redu Arapa i to iz Saudijske Arabije, Jemena, Turske, Alžira, Palestine, Egipta, Katara, Kuvajta, Maroka, Tunisa, Sirije, Pakistana… Istovremeno, letimičnim pregledom kroz popis do kojih je bilo moguće doći, jasno postaje vidljivo da je „domaćih mudžahedina“ najviše iz Zenice, Travnika i Zavidovića, potom Sarajeva i Kaknja no ima ih značajan broj i iz Bugojna, Donjeg Vakufa, Tešnja, Srebrenice, Jajca, Maglaja, Viteza…
Mudžahedini su najveće zlo proisteklo iz posljednjega rata, oni i dalje žive u BiH, a pojedini njihovi zapovjednici, poput Sakiba Mahmuljina i Šerifa Patkovića, bili su, ili su i danas, visoko pozicionirani dužnosnici bošnjačkih političkih stranaka, posebice u SDA.
Dolazak mudžahedina u BiH je samo početak projekta budućnosti Bosne i Hercegovine i njenog položaja u svjetskom poretku i vi to efendija Džaferović jako dobro znate! Zanimljivo da vam je arapski jezik skoro pa službeni, a Hrvate u BiH ne pitate ništa, tu je efendija Komšić!
Zar u samom srcu Bosne na izlazu iz Sarajeva prema Mostaru nemate veliko naselje ograđeno visokim zidom i opremljeno video nadzorom, a na svakom kutu tog naselja je kula, koja meni sliči na osmatračnicu! Što se unutra dešava sumnjam da ne znate!?
Koliko danas ima radikalnih ćelija islamista u BiH koji ispotaje rade i iz spomenutih zemalja dovode sve vojno sposobne muškarce u BiH!? Koliko imate takozvanih MIGRANATA danas u BiH!? 15-20 tisuća i gurate ih u granična područja s Hrvatskom i prozivate hrvatsku policiju za grubo postupanje!? Jeli možda i to laž!? Postali ste bezobrazni i drski, a do nedavno ste jaukali i molili Hrvatsku da vam pomogne! Koliko li je samo Hrvatska u ratu primila Bošnjačkih izbjeglica iz BiH? Čija vojska je spasila Bihać od novog genocida? To ste zaboravili i nakon suicida Generala Praljka radili mevlud da to proslavite! Ni tu ne stajete nego bi sada zapovijedali Hrvatskoj što će raditi na svom teritoriju.
E pa neće moći efendija Šefik Džaferović! Naša avlija naša briga, a vaš adet da lažete i muljate nas Hrvate ne zanima!

 

 

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.