Milan Vrkljan: DOKAZ TRGOVAČKE KOALICIJE U SABORU

Upravo je danas po stoti put u Saboru RH izišla na vidjelo prešutna i prikrivena koalicija HDZa i SDP-a. Zajedničkim glasovima izglasali su bešćutni, sramotni novi ovršni zakon kojim se neće pomoći niti jednoj obitelji u Hrvatskoj. Hrvatska više nije socijalna država i pogažen je Ustav RH

Izvor: pixabay.com
0
Upravo je danas po stoti put u Saboru RH izišla na vidjelo prešutna i prikrivena koalicija HDZa i SDP-a. Zajedničkim glasovima izglasali su bešćutni, sramotni novi ovršni zakon kojim se neće pomoći niti jednoj obitelji u Hrvatskoj. Hrvatska više nije socijalna država i pogažen je Ustav RH.
Tim zakonom 220 tisuća naših sugrađana ostaju građani drugog reda. Nakon što su zajedničkim glasovima izglasali novi zakon nastavljaju igrokaz i obmanjivanje Hrvatske javnosti. Upravo se svađaju oko teme sudjelovanja naših vojnika u operacijama NATO-a.
Iskreno, kao sluge vani, nitko ih nije niti pitao niti oni mogu što u toj temi zaključiti i donijeti odluku. Ipak, radi istine i poruke Hrvatskom narodu, u ima Domovinskog pokreta Miroslava Škore tražimo novi ovršni zakon kojim će se našim sugrađanima za jednu kunu omogućiti da se ovršni dug pretvori u bezkamatni kredit. Odmah!
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.