Ni Bandić ni suoptuženici ne osjećaju se krivima

0

 

Bandićev vozač sada tvrdi da je bio na sprovodu žene koja je živa!! Pa to su SPRDAČINE jače od naših..

Odlazak na sprovod žive žene

Iako je zamjenik ravnateljice Uskoka Sven Mišković primjetio kako je majka Dijane Muhović i danas živa, na što je sutkinja Rahela Valentić poručila Delaču da bi mogao “malo govoriti i istinu”, Delač je ustrajao na tvrdnji kako ne zna ništa o Antunovićevim putovanjima.

Na suđenju u ponedjeljak je trebala svjedočiti i televizijska voditeljica Mila Horvat, koju su službeni vozači Grada Zagreba vozili na liječenje, a prema snimkama iz prisluškivanih telefonskih razgovora i u šoping u Beč. No, Uskok i obrana optuženih usaglasili su se kako svjedokinju neće ispitivati već će njezin iskaz dan u Uskoku samo uvrstiti u spis.

Optužnicu protiv zagrebačkog gradonačelnika i njegovih suradnika te poslovnih partnera gradskih tvrtki Uskok je sudu predao još sredinom prosinca 2015. Sedam točaka optužnice za štetu gradskom i državnom proračunu sud je potvrdio u ožujku 2018., a tri su točke tada tužiteljstvu vraćene na doradu. Krajem ožujka optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda je obustavilo postupak protiv Bandića u dijelu optužnice koja ga je teretila za štetu Državnom proračunu zbog neplaćanja poreza na donacije primljene nakon predsjedničkih izbora 2010.
BANDIĆEVA AFERA AGRAM PONOVNO DOBILA ODGODU: Bivšem šefu Holdinga nije ni uručen poziv na sud

Ni Bandić ni suoptuženici ne osjećaju se krivima

Na početku suđenja za potvrđeni dio optužnice Bandić je, kao i njegovi suoptuženici, kazao su da se ne osjeća krivim.

Isto su ponovili i bivši šef Holdinga Slobodan Ljubić, vlasnik CIOS-a Petar Pripuz, bivši direktor ZET-a Ivan Tolić, direktor Čistoće Miljenko Benko, zamjenica pročelnice gradskog Ureda za imovinsko-pravne poslove Ines Bravić, načelnica odjela za pravne poslove u Gradskom uredu za imovinsko-pravne poslove Koraljka Rožanković Uremović, direktor građevinske tvrtke Bramgrad-projekt Branko Mihaljević, nekadašnji pročelnik stručne službe gradonačelnika Vidoje Bulum, pročelnik Bandićeva ureda Miro Laco te glavni tajnik Zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović.

Optužnicom su bili obuhvaćeni i gradonačelnikov suradnik Dragutin Kosić te bivši direktor zagrebačke plinare Ante Dodig koji su nakon priznanja nedjela i nagodbe s tužiteljstvom sporazumno osuđeni na uvjetne kazne.

 

facebook status

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.