Nikola Kajkić: Božinoviću i Plenkoviću mislite da u čovjeku možete ubiti volju…

Kako vrijeme leti......, prosla je tocno godina dana (19.07.2018 u 22,45), od kako su mene i kolegicu Jasna Buhač Starc suspendirali i kazneno prijavili.... Mi suspendirani a zlocinci i dalje na slobodi, oni su danas dozupani, tajnici srpskog vijeca opcina, poduzetnici, politicari, poljoprivrednici, vozaci, umirovljenici dr...

Ethnic Cleansing - Serbian soldiers and one of their victims after the fall of Vukovar, Croatia, Nov. 24, 1991. Vukovar was under siege for three months by Serbian forces and completely destroyed., Image: 116177951, License: Rights-managed, Restrictions: Content available for editorial use, pre-approval required for all other uses. This content not available to be downloaded through Quick Pic Not available for license and invoicing to customers located in the Czech Republic. Not available for license and invoicing to customers located in the Netherlands. Not available for license and invoicing to customers located in India. Not available for license and invoicing to customers located in Italy. Not available for license and invoicing to customers located in Finland., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Corbis VII
0

 

Kako vrijeme leti……, prošla je točno godina dana (19.07.2018 u 22. 45 h), od kako su mene i kolegicu Jasna Buhač Starc suspendirali i kazneno prijavili….

Mi suspendirani a zločinci i dalje na slobodi, oni su danas dožupani, tajnici srpskog vijeća opcina, poduzetnici, političari, poljoprivrednici, vozači, umirovljenici dr.

Često nas se pita, tko je i zašto vas suspendirao i prijavio?

Nalog je sada nesporno je dao ministar MUP a Davor Božinović (HDZ), blagoslov je dao Predsjednik Vlade Andrej Plenković (HDZ), a stvarni nalogodavac ne treba puno pogađati nas vječni saborski zastupnik Milorad zvani Mica…. čuvar koalicijskog pečata (SDSS).

Razlog, možda zvuči smiješan ali treba ga tražiti u tome da nakon suspenzije nitko ništa nije radio, a kao uvod tome navodim da je većinu osoba s kojima sam razgovarao (srpske nacionalnosti), predhodno suspenziji su inspektori iz Ministra Božinovića (HDZ), radne skupine za likvidaciju Kajkića (Farkaš, Hruškar, Gojko, Vrtarić i dr), obilazili kuće ispitanih osoba i tražili ih da kažu da li sam ih zlostavljao, tukao i sl (u tome je sudjelovao MUP ali i još neke institucije), i očito kad nisu našli osobu koja bi im takvo nešto rekla, našli su bolesnu baku (teški oblik šizofrenija f20). Za koju osobu je prethodno 5 osoba reklo da je silovana od pripadnika TO Negoslavci koji još uvijek živi u Negoslavcima, ali koja baka nažalost mijenja svoje izjave kako dan svane, danas je ovako, večeras onako, sutra onako ali to je njezino pravo ona je samo dala obavijest ne prijavu niti je ispitana u svojstvu oštećene ili svjedoka, i svakodnevno se s tim susrećemo….da oštećeni i svjedoci mijenjaju stavove i izrečene iskaze…

Međutim možda bi koalicija trebala dati odgovor, šta će mo sa ratnim zločincima koji još uvijek slobodno šetaju i lipo žive na slobodi a počinili su strašan zločin….gdje je stručnjak Robert Hruškar šef skupine za istraživanje ratnog zločina tko ga je smijenio… zašto?? Pa njega je Plenković najavio kao vrhunskog stručnjaka koji će sad sve riješiti i smijene ga nakon 16 mjeseci rezultat 0.

Možda sam ja imao drugaciji model postupanja i rada, ali taj model je dao rezultat… ne možete sa 6 kata istraživati ovakve teške zločine to ne ide….. to ide na jedini način koji daje rezultat a taj je onakav kakav sam ja sa suradnicima provodio….

Evo primjera vezano za ratni zločin jedna do sada svima vama nepoznanica, jedan zločinac jos uvijek živi u Vukovaru a sudjelovao je prije strijeljanja na Ovčari 20/21.11.1991 sa braćom Bakić u silovanju Ružice Markobašić u 6. mjesecu trudnoće, i kasnije su je sa crvenim jugom 45 odvezli na Vorginac-Ovčara (mjesto masovne grobnice), gdje je na kraju i pogubljena sa ostalim mučenicima, pazite ovo… samo dan nakon što je bio kod mene na razgovoru zvao je jednog od svjedoka u Srbiju i pitao ga da li zna tko ga je izdao!!!! Nema stida niti kajanja, a i šta ce mu to, kad ima zaštitnika sv. Milorada i nitko Mu ne može ništa…

Postavlja se pitanje da li se isplati u ovoj državi živjeti ili bilo što raditi??? Ili kao većina otići van države….. pa se sjetiti dijela teksta iz pjesme Siniše Glavaševića kome ostaviti grad / kome ostaviti državu, državu koju smo mi krvavo stekli, (ne Plenković, Božinović, Jandroković i dr), a olako ju danas rasipaju i pljačkaju ministri predsjednici vlade, menangeri u javnim državnim tvrtkama… župani, načelnici općina….. e moj narode svi mislimo da je došlo vrijeme je da se nešto mijenja…. možda je i došlo??

Narod obitelj i žrtve će barem dio istine doznati koliko god se to vama i vašim koalicijakim prtnerima HNS-SDSS sviđalo…možda neće biti zločinci suđeni ali će biti prokazani….

 

facebook status

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.