Poruka Brune Esih odnarođenoj Vladi i birokratu Plenkoviću!

0

 

Poruka Brune Esih odnarođenoj Vladi i birokratu Plenkoviću!

“U Hrvatsku svakim danom ulaze horde ilegalnih migranata! Svi rodovi policije su na terenu, policija je premorena, građani su zabrinuti, užasnuti, te su prisiljeni samoorganizirati noćne straže zbog devastacije imovine i zaštite obitelji. Možemo samo nagađati što će se događati u nadolazećim danima i što će to znaćiti za hrvatski turizam! Stav vaše Vlade i vaš osobni stav krasi poslušnost europskim gazdama, a sve to u svrhu izgradnje vašeg osobnog političkog puta koji je dosadan kao i ovaj birokratski ekspoze koji smo upravo imali prilike čuti!”

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=TgXB3s84uH8&feature=youtu.be

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=F9QrEsN9KTk

Ovaj vikend sam bio u patrolu po okupiranom dijelu Gorskog kotara, gdje svakodnevno prolaze velike grupe migranata, uništavajući sve pred sobom! Evo što sam zatekao:

1. Planinarski dom na Bijelim stijenama provaljen!! Sve je u totalnom svinjcu, puno smeća, sve prekopano i razbacano! Sve je puno smeća, odbačenih dijelova odjeće i obuče. Dom je neupotrebljiv, van uporabe.

2. Lovačka kuća Plana totalno razvaljena!! Više se niti ne popravlja, nema smisla. Danas popraviš a pod okriljem noći dođu novi migranti koji ponovno sve demoliraju! Kuća neupotrebljiva, otvorena, razvaljena.

3. Planinarski dom na Janjčarici ponovno provaljen!!! Bio sam po noći, u nadi da zateknem “noćne stanare” u njemu…nažalost nije bilo nikoga, da malo popričam s njima!!!! Planinari su zatvorili prozor sa najlonom i daskama da bar kiša ne pada unutra, da ne ulaze životinje. Opet su provalili i razvalili. Dom je neupotrebljiv, takav će ostati do daljnjega. Nema smisla bilo kakvi popravci.

Evo, da znate… A ovo je samo djelić informacija…prave razmjere nitko ne zna. Štete su već sada milijunske. I naravno, opet sam sreo migrante! Sherajte dalje!

 

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.