VIDEO: Ako je ovo točno, Škoro je svoje otpjevao! Olujić ga optužio da laže

Izvor: pixabay.com
0

 

Krunislav Olujić, bivši glavni državni odvjetnik i predsjednik Vrhovnog suda te bivši predstojnik Ureda za nacionalnu sigurnost (što je u ovoj  priči značajno)  gostujući na N1 televiziji opako je prozvao Miroslavu Škoru i naveo seriju pitanja na koja Škoro, po njegovom sudu, mora odgovoriti.

Krunislav Olujić je svog sugrađanina, predsjedničkog kandidata Miroslavu Škoru, optužio da laže!

“Znamo se iz Osijeka i ono što sam nedavno gledao u jednoj emisiji (vjerojatno Bujica, op, a.) ostao sam zgranut. “

Na pitanje voditelja  zašto, Olujić odgovara:

“Zbog toga što Miroslav Škoro, vjerojatno svjestan svih posljedica i činjenice da je najavio tužbe protiv onoga tko učini upitnim njegov ‘lik i djelo’, je doista u toj emisiji otvoreno lagao.

Utvrdio je da je otišao u Ameriku gdje bio od 1989. do 1992. godine, iako je sa mnom 12. travnja 1990. godine, na velikom koalicijskom skupu Koalicije narodnog sporazuma, na čelu s g. Savkom Dabčević Kučar, Srećkom Bijelićem, Vrkićem, Kramarićem i drugima, bio konferansje i moderator.”

Možda je došao na kratko?

“Ne, bio je on više mjeseci u Osijeku, a tada je, pod nekakvim nerazjašnjenim okolnostima, u vrijeme kad su počele puške i, barikade, tajanstveno nestao.

Ja se otvoreno pitam drže li hrvatski građani da da bi takova osoba, neću reći dezerter ili bjegunac, mogla biti vrhovni zapovjednik oružanih snaga RH. Osoba koja se kroz tri ili četiri ratne godine za hrvatske interese borila s druge strane Atlantika.”

Je li važno da je netko bio u vojsci 1991. godine da bi danas bio dobar Hrvat?

“Posljednja sam osoba koja bi takvo nešto tvrdila, ali Škoro u svom životopisu ima nekih sivih ili nekakvih čudnih rupa u svom životopisu koje očito skriva…  Pri tome svakome u Hrvatskoj, a Škoro se predstavlja kao ustavno-pravni stručnjak kad govori o izmjenama ustava, mora biti jasno da se nitko u tim prigodama pa ni gospodin Škoro, ne može sakrivati iza zaštite vlastite privatnosti.

Hrvatski  građani  odnosno birači, ako se već kandidira za predsjednika, moraju znati  tko je Miroslav Škoro pa čak i one najsitnije detalje iz njegova životopisa.

Ako uđe u izbornu utrku morat će odgovoriti ne nekoliko stvari kao npr.: Je li bio jedan od najvećih aktivista Saveza socijalističke omladine koncem 80-ih godina, a ja to tvrdim i znam jer smo obojica iz Osijeka, a postoje i ljudi koji to mogu svjedočiti. Dalje, je li pod nekim nerazjašnjenim okolnostima otišao u Ameriku itd.

Stekao sam dojam i da se podrijetlo gospođe Škoro itekako skriva. Nemam ništa ni kao čovjek ni kao stručnjak za obiteljsko pravo, protiv mješovitih brakova,  pretpostavljam da i gospodin Škoro živi u takvom braku, ali mislim da hrvatska nacija mora to znati. Ako već ide u predsjedničke izbore javnost mora znati tko će biti prva hrvatska dama, mora odgovoriti na pitanja iz socijalnog, nacionalnog pa i političkogg backgrounda gospođe Škoro.”

Olujić kaže da je kao predsjednik Ureda na nacionalnu sigurnost bio upućen u početke diplomatsku karijeru  Miroslava Škore.

“U vrijeme kad je pokušavao doći na poziciju konzula u Pittsburghu ili Clevelandu došle su negativne reakcije Hrvata iz Amerike i Kanade. Negodovali su gosp. Bernard Luketić, predsjednik Hrvatske bratske zajednice u SAD-u i još neke osobe kojima Škoro bio vrlo upitan.

Bili su nezadovoljni njegovim nastupima na Radio Pittsburghu ili nekim restoranima čudne provenijencije, a s obzirom na začudno podrijetlo osobe iz njegova miljea, nisu ga željeli za počasnog konzula. Hrvati Kanade i Hrvati Amerike itekako bi reagirali da je poslan u SAD.

To su pitanja na koje g. Škoro mora odgovoriti, a to su pitanja koja Škoro očito skriva.”

Emigracije nije zadovoljna nastupima  i publikom koju je birao?

I nastupima na Radio Pittsburgu i u restoranima i među publikom, a postoje i neke druge stvari”, tajanstveno je zaključio Olujić.

 

Izvor: https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=360864184818534

 

Autor: Marko Marković/Foto:N1

Izvor: www.maxportal.hr

 

* Mišljenja iznesena u tekstovima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala Biram DOBRO

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.