Željko Glasnović: RH – a za Novosti izdvaja 3.600.000,00 kn za blaćenje i ponižavanje države

Ovo su samo neke od naslovnica Pupavčevih Novosti. Glasilo srpske nacionalne manjine godinama se besramno izruguje s hrvatskom državom i njezinim temeljima, nacionalnim i državnim simbolima, vjerom, hrvatskim braniteljima, ratnim vojnim invalidima i članovima obitelji poginulih i umrlih hrvatskih branitelja, kao i svim žrtvama velikosrpske agresije na našu državu iz čega je očito da se pojedinci ne mogu pomiriti s porazom velikosrpske politike i stvaranjem "Hrvatske države."

0

Ovo su samo neke od naslovnica Pupavčevih Novosti. Glasilo srpske nacionalne manjine godinama se besramno izruguje s hrvatskom državom i njezinim temeljima, nacionalnim i državnim simbolima, vjerom, hrvatskim braniteljima, ratnim vojnim invalidima i članovima obitelji poginulih i umrlih hrvatskih branitelja, kao i svim žrtvama velikosrpske agresije na našu državu iz čega je očito da se pojedinci ne mogu pomiriti s porazom velikosrpske politike i stvaranjem “Hrvatske države.”

Najviše od svega zabrinjava sramotna činjenica da se djelovanje ovog portala kao i Srpskog nacionalnog vijeća financira iz državnog proračuna RH, te se tako manipulira novcem svih hrvatskih poreznih obveznika u svrhu omalovažavanja nacionalnih simbola i temelja naše države. Novosti tako godišnje iz proračuna RH dobivaju 3.600.000,00 kn za blaćenje i ponižavanje države koja ih u isto vrijeme financira da to rade. Koja kontradiktornost! Ilustrator i zagađivač hrvatske ilustracije u ime velikosrpske ideologije otrov i mržnju širi vrlo uspješno već godinama preko Pupavčevih Novosti koje okupljaju sve patološke mrzitelje Hrvata. I zato ga Pupavac debelo plaća hrvatskim, našim kunama. Dolazimo do ključnog pitanja – tko je od vladajućih IKAD ijednom riječju osudio ijednu naslovnicu ovog gadljivog lista? Ako jest zašto isti momentalno nije ugašen ili barem onemogućen da se financira našim novcima? Ako nije ( a znamo da nije ) zbog čega smo ratovali? Zbog čega smo ginuli? Zbog čega smo htjeli slobodnu i neovisnu državu Hrvatsku? Što će nam država u kojoj dozvoljavate gospodo iz vladajuće elite ( koji tvrdite da volite svoju zemlju ) ovakvo poniženje svoga vlastitog naroda, ovakvo izrugivanje svojih branitelja, svojih svetinja, Boga, Blažene Djevice Marije, svoje kulture i običaja?

Mi Hrvatsku NEMAMO! Nekad se rat vodio oružjem, danas se rat vodi psihološki i duhovno. Mi se nismo borili za nacrtane granice, mi smo se borili za slobodu i neovisnost duha, uma i tijela. Što će nam sve granice ovoga svijeta ako smo i dalje zarobljeni i kulturno i moralno i duhovno. Ne, nemamo mi Hrvatsku, mi imamo samo ono izvanjsko – grb, himnu i zastavu a onaj unutarnji dio još uvijek posjeduju patološki mrzitelji ove zemlje koji je nikad nisu ni željeli. Probudi se Hrvatski narode, zar smo se za ovo borili?

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=MCdueDIhStg

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.