Izjava NHR zagrebačke županije

Predsjedništvo NHR-a Zagrebačke županije (u sastavu: Hrvoje Barun, predsjednik, Štefan Stanešić, zamjenik predsjednika i Petar Badrov, tajnik) je danas održalo sastanak na temu događanja u Stranci i predstojećeg sabora Stranke

0

 

Predsjedništvo NHR-a Zagrebačke županije (u sastavu: Hrvoje Barun, predsjednik, Štefan Stanešić, zamjenik predsjednika i Petar Badrov, tajnik) je danas održalo sastanak na temu događanja u Stranci i predstojećeg sabora Stranke.

NHR Zagrebačke županije

Ovim putem, u svoje ime, upućujemo ispriku svim članovima i simpatizerima NHR-a u Zagrebačkoj županiji zbog svega onoga čemu svjedočimo o Stranci u sredstvima javnog priopćavanja.

Koliko je do nas, pokušavali smo utjecati da do svega ovoga ne dođe.
Prateći zbivanja oko priprema za Sabor, ali i osluškujući bilo vodstava i članstva diljem Hrvatske, složili smo se da će svih 6 delegata NHR-a Zagrebačke županije (5 određenih voljom članstva i 1 statutarnim statusom u Nacionalnom vijeću NHR-a) prisustvovati Saboru NHR-a 22. srpnja 2019. godine u Zadru.

Nezadovoljni smo ponašanjem dijela trenutnog Predsjedništva koji unosi razdor nestatutarno sazivajući alternativni sabor Stranke u Zagrebu. 

Ne mogu oba sabora imati kvorumom zahtjevan natpolovični broj delegata… Istina će vrlo brzo doći na vidjelo… 

Iskreno vjerujemo da će većina delegata nazočiti legalnom saboru u Zadru.
Kao što su i preferencijalni glasovi na EU izbornoj listi NHR-a pokazali afinitete našeg članstva i simpatizera, aktualna predsjednica Bruna Esih ima i našu apsolutnu podršku u daljnjem vođenju Neovisnih za Hrvatsku.

Smatramo i nečasnim javna podmetanja na društvenim mrežama i u medijima kojima je zadnjih dana izložena od strane pojedinaca iz Stranke.
Nadamo se da će nakon ovih trenutnih iskušenja NHR zbiti svoje redove i hrabro krenuti naprijed.

 

19. srpnja 2019. godine

 

NHR Zagrebačke županije
Hrvoje Barun, prof. 
predsjednik

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.