Zoran Vukman: Kad će završiti Drugi svjetski rat?

Izvor: pixabay.com
0

 

Osamdeset je godina od početka Drugog svjetskog rata. Od početka, rekoh, jer očito mu nema kraja. On još traje u glavama mnogih ljudi.

Gospa, Majka Marija, u jednom od svojih fatimskih ukazanja jasno je nagovijestila taj rat ukoliko se čovječanstvo ne obrati. Mnogi znakovi neba su najavljeni i ispunjeni uoči rata. Ljudi nisu poslušali ni Gospu ni Onoga koji je šalje da nas upozori – samoga Stvoritelja. 

Zapad je danas u političkom, svjetonazorskom i duhovnom smislu podjeljeniji nego ikada u povijesti. U sebi samom nikada nije bio toliko podijeljen uza sve dosadašnje ratove i revolucije, raskole i nesreće. 

Krajnja ljevica je potpuno ideološki izbezumljena, na čitavom Zapadu, pogotovo u anglosferi zbog migranata i genderista spremna je i na građanski rat s vlastitim sunarodnjacima, spremna je i na novi totalitarni koncept jer nije kadra podnijeti da joj se proturječi – uvjerena da nosi zastavu progresa, po tko zna koji put u krvavoj povijesti. 

Problem je što lijevo-liberalne elite ne podnose nikoga tko nije njihov pomazanik, tko se bilo gdje na vlasti omakne kao čovjek izvan njihovih krugova. Ako ga ne mogu srušiti, onda mu ne daju raditi. Stvaraju buku, potiču bijes, porugu, mamuzaju svoje medije i bukače, na argumente odgovaraju bahatom pseudointelektualnom silom. Postavljaju se kao kulturalni supremacionisti. 

U svojim medijskim hajkama udaraju u lonce i deru se iz petnih žila kako bi zastrašili plijen. Govore o fašizmu i rasizmu a prevladava njihov nedemokratski ideološki lijevo-liberalni monizam kao isključiva agenda napretka, sve drugo je nazadno. I nema dijaloga. Iskapčaju te unaprijed kao “fašista”. Kako u takvim okolnostima voditi politiku i ekonomiju? 

Na Zapadu vlada spoj kapitalizma i komunizma. Nemojte se smijati. Pogledajte Kinu kao njegov dalekoistočni maoistički uzor.

Zapadne institucije su od šezdesetih mahom prokomunističke, a žive u simbiozi s liberalnim kapitalizmom koji je nominalno antikomunistički, ali je sadržajno u svojim lijevim akceptorima marksistički. Cinik bi rekao da je Marks postao kapitalist. Uostalom, pogledajte kolike beneficije lijevi crpe od države i kapitala na cijelom Zapadu. Da ih je pustiti da žive od svog rada, nestali bi. 

Ono što nazivaju fašizmom ili rasizmom, samo je negativna posljedica njihove promašene politike. Prave se ludima na činjenicu da je rasizam uvijek mač s dvije oštrice. 

Kad će, dakle, završiti Drugi svjetski rat? 

Kad započne Treći.

Zoran Vukman 1.09.2019.g.

facebook status

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.