BRUNA ESIH (NHR): Bleiburg, ne nasjedajmo na provokacije!

Hrvatice i Hrvati! U subotu, 18. svibnja na polju pored Bleiburga komemoriramo najveću tragediju u povijesti hrvatskog naroda: obnovu jugoslavenske države pod boljševičkom diktaturom, praćenu stotinama tisuća pobijenih, poklanih, prognanih i raseljenih Hrvata. Svjedočimo, nažalost, da se posljednjih godina tu komemoraciju pokušava onemogućiti i zabraniti

0

 

Hrvatice i Hrvati! U subotu, 18. svibnja na polju pored Bleiburga komemoriramo najveću tragediju u povijesti hrvatskog naroda: obnovu jugoslavenske države pod boljševičkom diktaturom, praćenu stotinama tisuća pobijenih, poklanih, prognanih i raseljenih Hrvata. Svjedočimo, nažalost, da se posljednjih godina tu komemoraciju pokušava onemogućiti i zabraniti.

To perfidno, u biti zločinačko gušenje prava hrvatskog naroda da se sjeća svojih junaka i svojih žrtava, da na tome stratištu koje simbolizira cijelu svibanjsku tragediju izmoli molitvu nad neobilježenim i zatrtim grobovima civila i vojnika, žena, djece i staraca, nadahnjuju i potiču zapravo hrvatske izdajice i kvislinzi, duhovni i tvarni baštinici jugoslavenskih svibanjskih koljača iz 1945., a asistiraju im, nažalost, i mnogi od onih koji se ubrajaju u danas vladajuću Hrvatsko-srpsku koaliciju, pa i dijelovi Katoličke crkve, osobito one u Austriji.

Svima su nam jasni motivi, svi vidimo razloge i svakomu su bjelodane metode. Hoće se izazvati naša neprimjerena reakcija koja bi im poslužila kao opravdanje da se onemogući podsjećanje na jugoslavenske komunističke zločine, njihove počinitelje i njihove nasljednike. Zato, pokažimo im da smo mudriji nego što misle!

U subotu ne nasjedajmo na provokacije, ne dajmo im mogućnost da nas progone, a na predstojećim i na svim budućim izborima dajmo svoj glas onima koji ne će dopustiti daljnje ponižavanje Hrvata i Hrvatske! Jer, dosta je bilo – #vrijemejezaHrvatsku!

 

 

Neovisni za Hrvatsku!

 

Bleiburg ove godine 2019.

Google mape prikazuju masovna grobišta Titovih komunističkih zločina

VIDEO: Bleiburg – najveće stradanje Hrvata u povijesti svog postojanja..

 

 

Izvor: https://www.facebook.com/427294474678109/videos/598671083978124/

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.