Davorin Karačić (NHR): Mrsić, Škoro i Kizo….

Izvor: pixabay.com
0

 

-Nisam pjevao „Ne dirajte mi ravnicu“ iz američke stepe ili s bavarske livade-kaže Mirando Mrsić jasno aludiraju na Miroslava Škoru, posredno mu spočitavajući okolnost da je za vrijeme Domovinskog rata bio u Americi.

Mrsić je za to vrijeme bio na Rebru, jednome od jačih uporišta obrane, na koje je dnevno padalo na stotine granata.

Šalu na stranu, treba vrednovati okolnost da je i Mrsić dao svoj mali obol Domovinskom ratu time što je bio na Rebru ali pomalo je smiješno da ovakvim izjavama pokušava diskreditirati Miroslava Škoru pogotovo jer je javno pozvao da se na izborima glasuje za Kizu the draft dodgera, kako ga je nedavno nazvao pokojni Denis Kuljiš, a koji Kizo je odmah nakon povratka iz JNA, nakon što je primio znanje o rukovanju oružjem, suprotno od njegovih vršnjaka koji su odlazili na ratište, otišao na vježbenički posao u državnu službu..

U usporedbi sa Kizinim zadacima u doba Domovinskog rata u obliku šiljenja olovaka, kuhanjem kava i stavljanja indiga između dva papira, čak se i Mirandov boravak na Rebru čini kao stavljanje na raspolaganje obrani Hrvatske.
Zaključak, za eskivažu sudjelovanja u Domovinskom ratu, optužuje čovjek koji javno i glasno podržava eskivatora Domovinskog rata.

 

facebook status

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.