Nikola Grmoja: Je li se Hrvatska budi…

Susreti u restoranima političara i ministara, s optuženicima i svjedocima u sudskim postupcima, u Hrvatskoj uvijek imaju posebno značenje, do te mjere da su se i kao dokazi analizirali na sudskim raspravama. Sanader i Hernadi u restoranu su kovali planove o INA-i, general Kruljac i ministar policije Božinović susreli su se kada je generalov sin optužen zbog droge

foto: pixabay
0

Susreti u restoranima političara i ministara, s optuženicima i svjedocima u sudskim postupcima, u Hrvatskoj uvijek imaju posebno značenje, do te mjere da su se i kao dokazi analizirali na sudskim raspravama. Sanader i Hernadi u restoranu su kovali planove o INA-i, general Kruljac i ministar policije Božinović susreli su se kada je generalov sin optužen zbog droge.

Jučerašnji susret u restoranu ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića i optuženika Ratka Mačeka, nekadašnjeg glasnogovornika Sanaderove vlade i direktora HDZ-ovih kampanja, pridružio se toj uobičajenoj praksi slučajnih susreta u ključnim trenutcima preokreta u sudskim postupcima.

Tako i jučer, neposredno nakon završetka rasprave u slučaju Fimi medija, baš kada je optuženica Branka Pavošević, mudra HDZ-ova šefica računovodstva, koja je dokumentaciju o prljavoj igri zakopala u svoj vrt, odlučila povući svoj iskaz dan prije devet godina.

Fimi medija slučaj je koji je raskrinkao dugogodišnje mutne poslove HDZ-a, slučaj koji je poznat i po Branku Bačiću koji je nosio pune torbe novca izvučenog iz državnih firmi i javnih poduzeća.

I eto jučer ponovo slučajnosti koja govori sve o hrvatskom pravosuđu. Baš na isti dan kad je Pavošević povukla svoje priznanje nalaze se ministar pravosuđa i optuženik Maček, član paramasonske lože u kojoj je bio i bivši glavni državni odvjetnik Jelinić.

I tko će nakon ovakvih “slučajnosti” imati povjerenja u hrvatsko pravosuđe?! Vrijeme je za nove, nekompromitirane, karakterne i neuvezane ljude koji će otčepiti pravosuđe i reformirati ili bolje rečeno demontirati ovakav DORH!

 

 

facebook status

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.