Započeli radovi u stanu samohranog oca Buce. Akcija traje i dalje!

Hvala svima od srca za dobro koje ste učinili!
0

U petak 16. veljače obavijestili smo vas o teškoj situaciji u kojoj živi samohrani otac Buco iz Rijeke. Vjerujem, zahvaljujući i Vašim donacijama krenuli su radovi te Vas o tome obavještavamo i pozivamo da se uključite u akciju ako ikako možete.

Naime Buco je dobio na korištenje od grada Rijeke derutni stan bez osnovnih uvjeta za život o čemu se možete osvjedočiti u prethodnom članku OVDJE.

Čitateljica našeg portala Barbara Brezac Benigar, koja nam je javila za Bucu i pokrenula humanitarnu akciju našla je građevinare, električare, vodoinstalatere i keramičare koji su započeli radove. Kako napreduju pogledajte u nastavku.

Kako nam javlja Barbara, potrebno je prikupiti još sredstava s kojima će se do kraja izvedbe osigurati materijal, građa i drugo. “Predviđanja su nam da ćemo postići veći dio ciljeva da djeci osiguramo suho, toplo i sigurno mjesto za život, a time opravdamo i kod Centra za socijalnu skrb prolongiranu priliku da mu se ne oduzmu djeca.

Do sada smo prikupili nešto novaca za troškove koji su bili gorući problem, no biti će potrebno još za sve potrebe izvedbe radova. Prikupili smo i veći dio potrebnih stvari, uređaja i namještaj.”

Nedostaju nam još:

1. sobna vrata – 60 cm (max 75 cm)
2. balkonska vrata 265 x 110 cm – plastična, sa nadsvjetlom (otvor iznad je 65 cm, a vrata su 200 cm)
3. laminati – 22 m2

NAPOMENA: S obzirom na to da naša čitateljica nema udruge preko koje bi mogla skupljati novac, ustupila je svoj broj bankovnog računa za prikupljanje sredstava za potrebe gradnje i sanacije.Provjerili smo sve informacije i jamčimo da nije riječ o prijevari nego iskrenom nastojanju da se pomogne ocu četvero djece kojemu socijalne službe prijete oduzeti djecu.

Svi koji žele pomoći, sve dodatne informacije mogu dobiti od naše čitateljice Barbare na broj mobitela: ‎098 505 470.

Uplate za potrebe gradnje i sanacije:
IBAN : HR6623600003239292745
Vlasnik računa: Barbara Brezac Benigar
Adresa: 51000 Rijeka
Svrha uplate: dar

Pozivam Vas da se i sami uvjerite i da ako možete pomognete. Hvala svima! Mi ćemo pratiti akciju i izvještavati Vas o tijeku akcije.

Zvonko Franc,
glavni urednik

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.